Netflix House of Cards 1. Sezon Yorumları

Dilenci değilde evsiz galiba o,gece yatarken aklıma geldi iki sahneden sende bende hiç sözetmemişiz Frank'ın evlenirken Claire'ye verdiği söz ve Claire'nin hastanede adama masturbasyon yapması.:)

aynen o sahnelerde çok ilginçti ama bir çok ilginç sahne vardı orayı unuttuk sanırım :) claire steve çektiği hareket steve i yeniden diriltti gibi :))

bu gece What's Eating Gilbert Grape, filmini izleyeceğim sende ondan başla istersen aynı anda bitiririz :)

aynen o sahnelerde çok ilginçti ama bir çok ilginç sahne vardı orayı unuttuk sanırım :) claire steve çektiği hareket steve i yeniden diriltti gibi :))

bu gece What's Eating Gilbert Grape, filmini izleyeceğim sende ondan başla istersen aynı anda bitiririz :)
Tamam.bende aynı filimden başlayalım diyecektim.:)

7 ve 8. bölüm yine çok iyiydi mükemmel başladı ve çok güzel gidiyor.

Ya bu dizi nasıl bişey.Her karakter için ayrı bir dizi çekilebilir.Çok dolu bir dizi gerçekten her sahnesi özenli.Kesinlikle efsane...:)

Bu iki bölümde de Peter Russo'nun geçmişiye yüzleşip eyalet başkanı olup olamayacağını izledik,adamın geçmişinde alkol,uyuşturucu ve hayat kadınlarıyla birlikte olma gibi birsürü pis iş var.Frank'da Cumhuriyetçiler ilerde bunu aleyhimize kullanmasınlar diye yüzleşip örtbas etmek istiyor.Zoe hamam böcekli evinde Frank'ı ağırladı babasıyla telefon görüşmesinde Frank'la işi pişirdi.:)

Frank'ın askeri okul arkadaşı ile yaptığı sohbette "kardeşten öte bir ilişkimiz vardı" demesine anlamlar yüklemelimiyim bilemedim.:)

Claire Underwood; fazlasıyla dominant ve sert aynı zamanda fazlasıyla çekici, bi gün ressamla Farnk'ı aldatacağına adım gibi eminim.:)

9/10

@Forumdash @OzaN @destere

9 ve10.bölümü izledim

Sandıklarda güvenlik çemberi kuracak iyi niyetli vatandaş House of Cards'ı seyretme, olur mu?:)

Harika gidiyor, ilginç şekilde tansiyon hiç düşmüyor, bölümler su gibi akıyor... insan izleyici olunca böyle bir şeytana bile sempati besliyor, hayırlısıyla başkan olduğunu da görelim de :)

İki müthiş bir bölüm izledim.ilk iki bölümden sonra 10'uncu bölüm benim için izlediğim bölümler içerisinde en iyisiydi.Claire'nin eşine söz verdiği üzere yasanın geçmesi için kararsız iki milletvekilini ikna edecekti ama o Remy ile Sudan'dan iş görebilmek için Frank'ı kandırıp milletvekillerine dünyanın sonu değil yasa geçmesede olur diyip ret oyu kullanmalarını sağladı.Bu oyunda Peter Russo'yu geri dönülmez bi uçuruma sürükledi.

Yasa geçmeyince Russo Frank'ı tehdit etti,Frank'da Russo'ya kadın göndererek onu alkolle en zayıf noktasından vurdu valla bu Frank'dan korkulur.:)

Frank'ın Claire'ye menopoz dönemiyle ilgili laf sokmasından sonra, Claire'nin gidip fotoğrafçı ile yatmasına şaşırdıkmı?Hayır.:) Claire zaten eşinin başka bir kadınla ilişki yaşadığını biliyordu, ama buna karşı bir şey yapmamıştı. ne zaman ki francis kendisine menopoz muhabbeti yaptı, kadın hemen 'intikam' aldı.:)

9,5/10

7. ve 8. bölümleri izledim dizi akıcı ve çok iyi gitmeye devam ediyor favorim peter russo

7. bölümde üfff zooe dedim son sahnede frankla güleş tutarken babasına telefonda babalar güün kutlu olsun diyordu zoe :) peter russo frankın katkıları ve dürtüklemesiyle birde nişanlısının gazıyla eyalet yarışına daldı :)

8. bölüm frank ın okul açılışı için philadelphia ya gidişi ve orda eski okul arkadaşlarıyla felekten bir gün geçirmesi ve ilk defa fırıldaklıktan ziyade hesap kitap yapmadan özüne dönüşünü izledik ..frank ilk defa insan olduğunu hatırladı
8. bölümün bir başka ilginç noktası russonun eski arkadaşıyla kavğa dövüşlede olsa bir şekilde anlaşanilmesi ve tersane işçilerinin desteğini alışını izledik ..

cleire sanırım zenciyede biraz meyilli :)

@Forumdash @sürgünüm @OzaN @Çiğdem- @xemrexxx

11.bölümü izledim

Bu kadarınıda beklemiyodum ne bölümdü şok içinde kaldım resmen. Müthiş bir dizi izlemeyen çok şey kaçırır.:)

Peter Russo'ya yazık oldu. çok iyi niyetli ve duygusal biriydi ama görüyoruz ki politikada bunlara yer yok.

Frank yaptığı entrikalarla başkan yardımcısını Russo'nun yerine eyalet başkanlığına aday göstertecek onun yerinede Linda'nın yardımını alarak kendisi Başkan Yardımcısı olmak istiyor.:)

Bu arada Claire evine döndü.:)

10 puanı hakediyor ama önümüzdeki bölüme saklayalım 9.5/10

@Forumdash @OzaN @destere

9. ve 10 . bölümlerde tamamdır .. her iki bölümde müthişti
9. bölümde claire in frank a attığı kazığı izledik
10. bölümde frank ın sorunlar karşısında soğukkanlılığını yitirmeyip rakiplerini alaşağı etmesini izledik
peter russonun aldığı darbe hoş olmadı ne kadar frank çok zekice plan kursada belden aşağı hamleleri rahatsız edici, dünyanın gerçekleri bunlar işler bu şekilde dönüyor politikada dürüstlük yok frank karakteride politikacının başarıya ulaşmak için her tür çamuru yapacağına iyi bir örnek ..

@Forumdash @sürgünüm @OzaN