Dün baktım sen bir bölümde kalınca bende gece tek bölüm izledim neyse problem değil.Pazartesi veya salı sen tek bölüm izlersin ben çift.dün akşam iki bölüm izleyeceğiz diye anlaşmıştık seninle haber vermiştim yani
Dün baktım sen bir bölümde kalınca bende gece tek bölüm izledim neyse problem değil.Pazartesi veya salı sen tek bölüm izlersin ben çift.dün akşam iki bölüm izleyeceğiz diye anlaşmıştık seninle haber vermiştim yani
Dün baktım sen bir bölümde kalınca bende gece tek bölüm izledim neyse problem değil.Pazartesi veya salı sen tek bölüm izlersin ben çift.
Oscar'ı izlemeyecekmisin?birazdan black sails 6. bölümü izleyeceğim
yarında true var zaten
Oscar'ı izlemeyecekmisin?
4.bölümü izledim.
Bu dizide bence öne çıkan abartısız yalın bir oyunculuk ve anlatım tekniği. İlk başlarda Kevin Spacey'in lafın ortasında dönüp kameraya (bize) bir mesaj vermesi rahatsız etmişti fakat sonradan alıştım.
Russo'yu göz göre göre harcadılar.o kısım çok ama çok saçmaydı işte, vali adayı bi fahişe ile mi kariyerini riske atacaktı yani bu kısım biraz daha profesyonelce işlenebilirdi.
Frank ve Claire underwood çiftinin ilişkisi iş hayatı dışında yok sanırım hiç sohbet etmiyorlar,cinsel hayatlarıda yok sanırım.Farnk'ın gazeteciyle Claire'nin de Adam'la yakınlaşmasına şahit olduk sonu nasıl olacak merak içerisindeyim.
8/10
@Forumdash @OzaN @destere
4.bölümü izledim.
Bu dizide bence öne çıkan abartısız yalın bir oyunculuk ve anlatım tekniği. İlk başlarda Kevin Spacey'in lafın ortasında dönüp kameraya (bize) bir mesaj vermesi rahatsız etmişti fakat sonradan alıştım.
Russo'yu göz göre göre harcadılar.o kısım çok ama çok saçmaydı işte, vali adayı bi fahişe ile mi kariyerini riske atacaktı yani bu kısım biraz daha profesyonelce işlenebilirdi.
Frank ve Claire underwood çiftinin ilişkisi iş hayatı dışında yok sanırım hiç sohbet etmiyorlar,cinsel hayatlarıda yok sanırım.Farnk'ın gazeteciyle Claire'nin de Adam'la yakınlaşmasına şahit olduk sonu nasıl olacak merak içerisindeyim.
8/10
@Forumdash @OzaN @destere
Russo normal bir vali adayı değil alkol bağımlısı, kendi içinde sorunları olan bir adam.
Olabilir, sahneyle ilgili hiçbir fikrim de yok zaten.Sen ileriki bölümleri izlediğin için böyle kunuşuyor olabilirsin.baksana @destere'de inandırıcı bulmamış.
Çünkü üçüncü bölümde Russo uyuşturucuları lavobaya döktü,sonradan senaristler adamı basit harcadıklarını düşünüp kötü gösterebilirler.
Mantık hatası bununla sınırlı değil Frank Cumhuriyetçilerden 205 milletvekili kendi partisinden de 13 milletvekiliyle yasayı meclisden geçirmeye çalışıyor ama unuttuğumuz bişey var Amerika'da senato var hiçbir yasa senatoya sunulmadan yasalaşmıyor.Frank'ın yasası hadi meclisden geçti diyelim bunun senato ayağında Başkan'ın haberi olamayacakmı müdahale etmecek mi?
Tamam da 2 filmi hangi gün izleyeceğiz?
Tamam da 2 filmi hangi gün izleyeceğiz?
Anlaştık,Yarın izlemeye başlayalım House of Cards'ın acelesi yok bi kaç gün beklesede olur.@OzaN ın bahsettiği filmleri diyorsan yarın birini seyredelim diğer gün ötekini haftasonuna bırakmayalım haftasonu bayağı kalabalık ?
Anlaştık,Yarın izlemeye başlayalım House of Cards'ın acelesi yok bi kaç gün beklesede olur.
5 ve 6.bölümleri izliyoruz işte!bugün hoc izliyoruz değilmi ?
Bu da Sipmsons'lardan5 ve 6.bölümleri izliyoruz işte!
Oscar selfie'sine Kevin Spacey fotoğraftaki herkesi trollemiş.
Ekli dosyayı görüntüle 35477
Bu da Sipmsons'lardan
Ekli dosyayı görüntüle 35478
HOC 5. ve 6. bölüm yine çok çok iyiydi şimdiye kadar izlediğim bölümler arasında en düşük tempoda geçeni 4. bölüm olmuştu genel itibarıyla mükemmel bir dizi ..
zoe çok hırslı bir gazeteci yükselmek için her şeyi göze alabilecek biri frank da onu kullanırken aynı zamanda şüpheyle yaklaşıyor..zoe frank ın kendisinden şüphe duymasını engellemek için onun eline koz verdi bunun için soyunup frankın karşısında uzanması ve frankın onun resimlerini çekmesi iki karakterinde başarılı olmak için her tür çirkefliği yapacağına işaret ..
dizideki karakterlerden peter russo yu insani davranışlar gösteren iyi bir karakter olarak gördüm en azından işten atılan işçiler için üzülüp uyuşturucuyla teselli arayışı bir vijdan taşıdığını gösterir ama onunda zayıf noktalarının çok oluşu frank ın elinde kukla olmasına neden oluyor
frank ve karısı claire in kafa yapısı birbirine denk birbirlerini tam anlamıyla tamamlıyorlar amaca ulaşmak için her tür çirkefliği yapacak kapasitedeler arada döktükleri gözyaşı sadece timsah gözyaşları acıma çıkarsız en ufak bir yardımda bulunacaklarını sanmıyorum her hareketleri geleceğe yatırım anlamı taşıyor ..peter russoyu düşürdükleri durum ve sonra eyalet başkanlığı için destek olmaları geleceğe yatırım.. ellerinde bir piyon olsun istiyorlar..
frankla spinella arasında düelloda frank kazandı hemde kendi evine tuğla attıracak kadar her yolu deneyerek yaptı bunu son sahnede spinellayı kışkırtıp kendisine saldırtmayı başarması zaferide getirdi franka
frank ın zoe ile yattığını claire biliyor ve buna göz yumuyor, evlilikleri normal evliliklere benzemiyor tamamen çıkar birlikteliği
claire in kapıdaki dilenciye verdiği 20 doların ikinci gün claire e ördek olarak geri dönmesi muhteşem bir sahneydi
@Forumdash @sürgünüm @OzaN