- Reaksiyon puanı
- 8,283
- Puanı
- 1,061
Bakalım kaç kere daha okumuyorum deyip okumaya devam edeceksinDaha da okumuyorum.
Bakalım kaç kere daha okumuyorum deyip okumaya devam edeceksinDaha da okumuyorum.
Görürsün devam edip etmeyeceğimi.Bakalım kaç kere daha okumuyorum deyip okumaya devam edeceksin
İstersen etme. Sen de yalvaracaksın @sokak sanati gibi, ayağıma kapanacaksın 1-2 yıl sonra özür dilerim, okumadım, çok büyük aptallık etmişim diye.Görürsün devam edip etmeyeceğimi.
@sokak sanati okumadığım için mutluyum dizi berbat diyordu en son.İstersen etme. Sen de yalvaracaksın @sokak sanati gibi, ayağıma kapanacaksın 1-2 yıl sonra özür dilerim, okumadım, çok büyük aptallık etmişim diye.
Baksana o lanet üyeyi etiket bile tutmuyor@sokak sanati okumadığım için mutluyum dizi berbat diyordu en son.
Aman zaten çevrimiçi durumun da kapalı. Gizli gizli okuyup da iç geçirip gururuna yediremediğin ne belli?Protesto ediyorum izlemeyerek ve yorum yapmayarak
Aynen sırf bunun için Tapatalk'a girdim, ayrı olsun mesaj diye. Her şey senin için.Olmamış atamamıştım içimde kalmıştı. Tekrar alintilaman iyi olmuş.
Ne istiyosun? Açık konuş, çekinmeRüşvetlere acıksın yani
Bu ne kadar değerli bir etiket ki konuya yorum yazdırdı sana?En favori üye etiketin olabilir
Teşekkür ediyorum yorumun için
Tahmin ettiğin şey nedir?
Teşekkür ediyorum.
Evet, benim de hoşuma giden bir anlatım oldu orası
Word'de özellikle kontrol ediyorum hataları
Şimdi senin yazdığın şey çok banal, çok "tahmin edilebilir" bir şey bence.Bence adamın yaşadıklarının çoğu hayal. Akıl hastanesinde yaşadığı için kendisine böyle bir dünya kurmuş ve buna da kendini inandırmıs. Zaten tanıtımda da yazmıştın akıl hastanesinde yattı diye
Tabi sen yaparsın surprizli bir şeylerBekliyoruz heyecanla@mrt-06 gizliden gizliye okur kendisi başarılı insanlara tahammül edemez
Sen admininle nasıl konuşuyorsun öyle.Bence adamın yaşadıklarının çoğu hayal. Akıl hastanesinde yaşadığı için kendisine böyle bir dünya kurmuş ve buna da kendini inandırmıs. Zaten tanıtımda da yazmıştın akıl hastanesinde yattı diye
Tabi sen yaparsın surprizli bir şeylerBekliyoruz heyecanla@mrt-06 gizliden gizliye okur kendisi başarılı insanlara tahammül edemez
O K U M A Y A C A Ğ I M.Şimdi senin yazdığın şey çok banal, çok "tahmin edilebilir" bir şey bence.
Neyse ki dün okudu @mrt-06 o dayanamaz yine de okur ve beğenir her zaman
Buna benzer bir şey çıkacak işte travmatik olaylarŞimdi senin yazdığın şey çok banal, çok "tahmin edilebilir" bir şey bence.
Neyse ki dün okudu @mrt-06 o dayanamaz yine de okur ve beğenir her zaman
Seni spor salonunda döverim adam olSen admininle nasıl konuşuyorsun öyle.
O K U M A Y A C A Ğ I M.
Başladın yine trollüğe.Buna benzer bir şey çıkacak işte travmatik olaylar
Seni spor salonunda döverim adam ol
Başladın yine trollüğe.
Spor salonunu biliyor musun Maskeli? Benim gidip dövesim geldiBuna benzer bir şey çıkacak işte travmatik olaylar
Seni spor salonunda döverim adam ol
Spor salonunu biliyor musun Maskeli? Benim gidip dövesim geldi
Spor salonunu biliyor musun Maskeli? Benim gidip dövesim geldi
Hayır Çayyolu.Yok ama Keçiören'dr bir yerdir kesin
Oha çok uzak, gitmem 1.5 saat sürerHayır Çayyolu.Beklerim.
Hem oraya elit insanlar gidiyor.Oha çok uzak, gitmem 1.5 saat sürer
Şimdi vardım. Oradayım, ama almadılar. Sen Keçiörenlisin, istemiyoz seni dediler.Hem oraya elit insanlar gidiyor.
Benim selamımı söyleseydin keşke.Şimdi vardım. Oradayım, ama almadılar. Sen Keçiörenlisin, istemiyoz seni dediler.
Geri dönüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?