Dün sanki bende silinmiş gibi.Benim dizimi okursan okurum demiştin, hemen o gece koşa koşa okuyup yarısına en az Harika attım.
Dün sanki bende silinmiş gibi.Benim dizimi okursan okurum demiştin, hemen o gece koşa koşa okuyup yarısına en az Harika attım.
Bu aralar çok içiyosun.Dün sanki bende silinmiş gibi.
Her yerde ifşa etmesen, uykusuzsun falan desen mesela. .ssBu aralar çok içiyosun.
İfşa etmek denmez, sadece tahminHer yerde ifşa etmesen, uykusuzsun falan desen mesela. .ss
Ozan'ın ayık olduğundan nasıl emin oluyorsun peki.İfşa etmek denmez, sadece tahmin
Bi tane admin var, o da ayyaş çıktı
"Atatürk'ün sarhoşken kurduğu ülkeyi ayıkken yönetemediler." diye bir söz var ya.
Ozan'ın ayık kafayla kurduğu forumu sarhoş kafayla yönetiyorlar
Hiç alkol aldınız mı anketinde hayır yanıtı vermişti. O yüzden öyle emin yazdım.Ozan'ın ayık olduğundan nasıl emin oluyorsun peki.
Hayat beni bu hale getirdi @RüzgarGülü'nü anlıyorum şimdi.
Ben de hayır demiştim.Hiç alkol aldınız mı anketinde hayır yanıtı vermişti. O yüzden öyle emin yazdım.
XanTier asla desteksiz atmaz vol. 3.14159265
Hepimiz önünde sonunda RüzgarGülü gibi olacağız, adam bizim geçtiğimiz yollardan çoktan geçti.. :/
Ben yıllanmış konuyu uplatana kadar herkes hayır demişti zatenBen de hayır demiştim.
Sen başlama senin yerine ben içerim sen parasını gönderirsin.
Şarjım yüzde 3 kaldı her an bilgisayar kapanabilir yine geceyi senle kapatmış oldum.
Ben sana al bir fırt derim o anda alışırsın iradende zayıflık sezdim çünkü.Ben yıllanmış konuyu uplatana kadar herkes hayır demişti zaten
Para gider diye ben hala sigaraya başlamadım, sana asla göndermem. Ama istersen sen içersin, ben yanında dururum. Portakal suyu içeirim
Ay yazık, telefonun da yok tabii
Tam tersi, eğer istemezsem asla yaptıramazsın bana bi şey. Akrep burcuyum benBen sana al bir fırt derim o anda alışırsın iradende zayıflık sezdim çünkü.
Aslında internete giriyor ama Edge biraz yavaş. .ss
Eyvah cellat geldi. Bari ilk günden okuma, en azından birkaç olumlu yorum göreyimOkuyacağım şimdi bakalım nasıl olmuş? @XanTier
Öncelikle teşekkür ediyorum Beni büyük bir stresten kurtardınİlk 2 bölüme göre bu bölüm dilini çok beğendim. Betimleme tarzında çok iyi. Hikayen gerçekten psikolojik gerilim olmuş. İnsan karakterin ruh halini anlayabiliyor yer yer yaptığı kötülüklere rağmen hissetmiş olduğu duyguyu okurken hissedebildim. İlk 2 bölümde maalesef betimleme konusunda sıkıntılar vardı. Ama bu bölüm çok beğendim.
Parmak hikayesi de çok ilginç. İlk bölümde yoktu bu ayrıntı ben mi kaçırdım yoksa? Gerçi hoş bu bölüm sonu sürprizi hem bize hem de karaktere. Çok ilginç olmuş, çok merak ettim şimdi altından ne çıkacağını.
Tabi ki benim sorum gelecek bölümlerle ilgili ama bu adamın geçmişinde yaşamış olduğu ve hala da yaşadığı psikolojik bunalımın üzerine gidecek misin merak ediyorum?
İlk bölümle ilgili eleştirdiğim ve katıldığım sadece tek bir nokta var o da karakterle ilgili hala çok şeyi bilmememiz. Karakter hakkında ayrıntılı bilgilere yer vermen lazım bence geçmişiyle ve şu anki yaşantısıyla ilgili. Havada kalan tek şey karakterin nasıl bir hayat yaşadığı ve yaşıyor olduğu. Gelecek bölümlerde umarım değinirsin buna.
Kalemine, klavyene sağlık Melih'cim. @XanTier
Pekala öyleyse, hepsinin yanıtı önümüzdeki bölümlerde saklı. Hikayenin dili bozmadığı sürece takipteyim.Öncelikle teşekkür ediyorum Beni büyük bir stresten kurtardın
Şu anda daha her şeye yeni başlıyoruz ve bundan sonra biraz günümüz biraz da geçmiş ile olacağız. Ortalama 2-3 bölümde bir sürekli geçmiş sahneler olacak, finale kadar karakterin hikayesini yavaş yavaş anlayacağız, bazı gizemler yavaş yavaş çözülecek. Yani aslında dizide asıl hikaye 1999 olduğu kadar da geçmiş yıllar olacak. Ve bence asıl etkileyici olan da geçmişi zaten. O yüzden onu yayacağım finale kadar. Şimdi hikayenin giriş kısmında olduğumuz için geçmişe gitmeye henüz sıra gelmedi. Ama bazen bir tam bölümü bile geçmişe ayıracağım.
Havada kalan şeylere takılma, hepsi cevabını bulacak er ya da geç. (Ama genelde geç. ) Yani bu parmak olayı 15 bölüm sonra bile çözülmemiş olabilir. Üzgünüm, ama beklemek zorundasınız
Geçmişiyle ilgili bilgiyi zamanla vereceğimi söyledim, bu değişmeyecek. Ama şu an ki durumuyla ilgili biraz bilgi vermem gerektiği konusunda haklısın.
İlk sezon yaz sonuna kadar sürer. Artık 2. 3. sezon ne zaman olur, bir sonraki yaza mı kalır, final ne zaman olur bilemem. Belki 2 yılı bulur bitmesiPekala öyleyse, hepsinin yanıtı önümüzdeki bölümlerde saklı. Hikayenin dili bozmadığı sürece takipteyim.
Bu arada Edge 2.5 G aslında neyse neyse teşekküre gerek yokTam tersi, eğer istemezsem asla yaptıramazsın bana bi şey. Akrep burcuyum ben
Ama o an uya da bilirim tabii.
Edge mi? Bence 2G bile çok 1G kullan, GPRS
2.75G değil mi?Bu arada Edge 2.5 G aslında neyse neyse teşekküre gerek yok
Lisedeki hocama yalancı mı diyorsun. Eski egitimcilere hakeret olmasın diye bazı şeyleri yanlış bilmekte fayda var. Ahh simdiki nesil ahh2.75G değil mi?
2.5G GPRS miş
1G de GSM