Maskeli Fedai
Favori Üye
Teşekkür ediyorum yorumun içinYine çok güzel bir bölüm olmuş. Güzel bir psikolojik gerilim dizisi yazıyorsun. Sonunu az çok tahmin edebiliyorum İnşallah yanilirim. Yine gizemli ve bol soru işaretli bir bölüm olmuş. Betimlemeler yine çok başarılı. Hikayeyi ayakta tutan önemli bir detay bence.
Ellerine sağlık @XanTier
Teşekkür ediyorum.Uzun bir aradan sonra güzel bir geri dönüş olmuş. Bumerang analojisini çok sevdim, yazım hatası yapmaman da iyi olmuş.
Eeee ne olmuş? Ben de insanları etkileyen bir yapı var.Tam tersi, eğer istemezsem asla yaptıramazsın bana bi şey. Akrep burcuyum ben
Ama o an uya da bilirim tabii.
Edge mi? Bence 2G bile çok 1G kullan, GPRS
Teşekkür ederimYumurtalıkta 2 parmak ? 😱 Tam, kadına ne oldu ? Adam ne yaptı diyecektim ki son sahnede şok oldum Ellerine sağlık gerçekten biliyorsun bu işi, betimlemeler harika. İlk 2 bölümde biraz fazlaydı sanki bu bölümde tam kıvamında olmuş. Sadece şu tarih verme işi bence çok gerekli bir şey değil, ama oradan da bir şey çıkartacağını düşündüğüm için bir şey demiyorum. @XanTier
Teşekkür ediyorum.Eline sağlık yine roman tadında bir bölüm olmuş. Ahmet Ümit okuyor gibi oldum. @XanTier
Senin benim o "özgürlüğümden" rahatsız olduğunu anladım zaten ilk bölümden.En sondan başlayalım. Sondaki konunun üzerine gideceğini düşünüyorum. Bence de gitmelisin, çok fazla yer ayırmadan. Tabi belki hikayede önemli bir yer kapsar onu bilmem. Neyse bu öneriydi, yoruma gelirsek. Genel düşünceler üzerine bölüm olduğu için yorum yapmak zor. Çünkü beyindeki fikirler ne kadar bir birini tekzip etse ve ya uygun olmasa bile eleştiri yapmak doğru olmaz bana göre. Beyin bu her türlü absürt her şeyi düşünebilir, hakkın var, sen de yazabilirsin. Sağlıklı düşünemese de adamın maksatı en nihayetinde mutlu olmak ve mutlu etmek. Hayattan küsmenin ötesine geçmiş, kendi kurallarını koyduğu yeni bir dünya kurmak istiyor. Bu fikir çok güzeldi. Genel olarak hikayenin bir küstah tarafı var, o da adam şizofren olduğu için ne yaparsan yap senarist olarak işin içinden çok rahatlıkla çıkabileceksin ki bu da beni delirtebilir. Yolda yürürken falan hiç önünden geçen insanlar hakkında düşüncesinin olmaması da dikkatimi çekiyor ayrıca ve ya buna yer ayırmaman.
Sonuç olarak "Adam doğradım, haberim yok, boş ver, bana yumurta mı yok" temalı 3.bölüm okuması güzel, düşünceler ise karışıktı. Gelecek bölümde net bir yorum yapabileceğim galiba.
Puanım 8.0
Teşeşkkür ediyorum.Güzel bir bölüm olmuş. Acılarla ilgili olan kısım baya düşündürdü. Ne kadar haklı bir kısım olduğunu fark ettim.
Öldürmeyi iyi bir amaç olarak gördü ve iki baş parmak olayı ilginç. Yeni bölümü bekliyorum.
Emeğine sağlık.
Teşeşkkür ediyorum.
Biraz geç okudun ama olsun.
Geç okuyosunuz, ondan sonra reyting kazanamıyoruz. Geç okuyunca çoktan reyting ölçülmüş oluyorOkudum ya, bu da bir şey bir üşengeç için.
Teşekkür ederimSonu TV haberi ile biten kısım çok şaşırtıcı olmuş ilk kısımlarda işte geçen bölüm dediğim "detaylandırmayı" yapmışsın yeni olaya geçsen elbet havada kalırdı. Fakat şu evin açık olduğu kısımda yine çok soru cümlesi kullanman biraz rahatsız etti beni birde "Şimdi, öncelikle izlerimi yok etmem lazım. " Hem şimdi hem öncelikle kullanman cümle düşüklüğü yapmış. Eline sağlık.
Ben bir defasında eve tek gelmiştim kapı aralıklıydı direkt içeri girdim evde bir dağınıklık var, hiç soru sormadan üst kata falan çıktım sonra birde "BAMMMM" eve hırsız girmiş dedim burda bir argo kelime de vardı ayrıca. Yani herkes soru sormayabilir.Teşekkür ederim
Soru cümleleri ilk bölümde gerçekten fazlaydı, ama bir insan eve gelip de kapısının açık olduğunu görünce kendi kendine soru sorar yani. Hele ki böyle bir insan. Bu bölümde neden rahatsız edici oldu?
Şöyle düşün:
Elini beline koyuyorsun ve şimdi diyosun. Ondan sonra elini çenene götürüp öncelikle diye devam ediyorsun. Sanırım "Şimdi... Öncelikle evdeki..." olmalıydı yine de. Ama eleştirmek için eleştirdiğinin farkındayım bu noktayı
1 saniye bile sürse, insanın aklından geçer bu düşünceler. Sonuçta adam orada konuşmuyor, aklından geçiriyor bunları. Yani oraya noluyo lan, h***ir kim girdi eve, niye açık bu a***a ***u**un kapısı falan yazsam atmosfer bozulurBen bir defasında eve tek gelmiştim kapı aralıklıydı direkt içeri girdim evde bir dağınıklık var, hiç soru sormadan üst kata falan çıktım sonra birde "BAMMMM" eve hırsız girmiş dedim burda bir argo kelime de vardı ayrıca. Yani herkes soru sormayabilir.
Ama haklısın bu karakter için normal zaten her hareketinden bir çıkarım düşünce yaratıyor, o kısmı da okurken şimdi, öncelikle... hem şimdi hem öncelikle nasıl oluyor dedim.
Daha da okumuyorum.1 saniye bile sürse, insanın aklından geçer bu düşünceler. Sonuçta adam orada konuşmuyor, aklından geçiriyor bunları. Yani oraya noluyo lan, h***ir kim girdi eve, niye açık bu a***a ***u**un kapısı falan yazsam atmosfer bozulur
Bunlar sırf yok ben mükemmelliyetçiyim, yok ben öyle hemen beğenmem, yok ne yaparsan yap asla tam olmayacak, yok öyle yok böyle tarzı cool görünme çabaları. Aslında bi şeyden anladığın yok