eTV Hissikablelvuku: Bir Katilin Hikayesi | Bölüm 3

Benim selamımı söyleseydin keşke. :A
Söyledim, adını verdim. Atacan var burada, onu çağırın dedim. Onun selamı hafif kalır, ancak kendisini içeri almaya yeter, başkasını değil dediler. :A

Dizi için afiş yaptım sonraki bölümlerde bunu kullanabilirsin. Daha iyisini yapabilirsem onu da paylaşırım. :D @XanTier

HİSSİKABLELVUKU.png

Dizi için afiş yaptım sonraki bölümlerde bunu kullanabilirsin. Daha iyisini yapabilirsem onu da paylaşırım. :D @XanTier

Ellerine sağlık, bence güzel olmuş.
Ama bence yüksekliğini biraz düşür, yani daha çok banner gibi dursun konuda. :D
Ben de uğraşmıştım kendimce, siyah beyazlı şeylere falan. Photoshop bilgim tükenince güzel olmadığını fark edip bırakmıştım :D

Ben de uğraşmıştım kendimce, siyah beyazlı şeylere falan. Photoshop bilgim tükenince güzel olmadığını fark edip bırakmıştım :D
Yeni çalışmaları yapıp yollarım. :D

Benim de aklıma çok pis bir fikir geldi aslında :A
Bence turkuaz yerine kırmızı olsun kan sıçramış gibi olur. :A

17 ağustos'u hatırlaman guzeldi ama klişe haberler demen yersizdi:T: @XanTier
Sanki olaylar aynıdöngüde dönuyor. O, onun evine o, onun evine :F
Geçen haftaki yakındığım yerleri bu hafta göremedim pek sonracığğğğğma ampülün soğuk görünmesi nedir :F bi afalladım :F

Bence turkuaz yerine kırmızı olsun kan sıçramış gibi olur. :A

Bu sefer biraz daha banner'a benzedi gibi. :D

Ekli dosyayı görüntüle 56751
Bu nasıl? :A :A
ezgif-1-12b65e5f4d.gif

17 ağustos'u hatırlaman guzeldi ama klişe haberler demen yersizdi:T: @XanTier
Sanki olaylar aynıdöngüde dönuyor. O, onun evine o, onun evine :F
Geçen haftaki yakındığım yerleri bu hafta göremedim pek sonracığğğğğma ampülün soğuk görünmesi nedir :F bi afalladım :F
Klişe haber dediğim o değil ki, siyaset falan aslında. Onlardan bahsetmedim. Klişe olmadığı için de 17 Ağustos'tan bahsettim, ama yine de düzelttim.
Hani eski sarı ampüller söndürüldükten sonra biraz dibinden ışık yaymaya devam eder ya sıcak olduğu için? Hani yıl 1999? Tasarruflu ampüller yok? :A Adam üst kata çıkıp inene kadar ampül soğumaz, o da ampüllerde sıcaklık olmadığını ve hiç açılmadığını fark ediyor bu yolla 😎

Son düzenleme:
ezgif-1-12b65e5f4d.gif

Klişe haber dediğim o değil ki, siyaset falan aslında. Onlardan bahsetmedim. Klişe olmadığı için de 17 Ağustos'tan bahsettim, ama yine de düzelttim.
Hani eski sarı ampüller söndürüldükten sonra biraz dibinden ışık yaymaya devam eder ya sıcak olduğu için? Hani yıl 1999? Tasarruflu ampüller yok? :A Adam üst kata çıkıp inene kadar ampül soğumaz, o da ampüllerde sıcaklık olmadığını ve hiç açılmadığını fark ediyor bu yolla 😎
17 ağustos ciddi bi olay oldugu için hikayede kullanman hoşuma gitti ama savsaklayarak betimlemen hoşuma gitmemiştim ondan :X

Ampul duvarda olsun bari tavana asılı durmasın :X

17 ağustos ciddi bi olay oldugu için hikayede kullanman hoşuma gitti ama savsaklayarak betimlemen hoşuma gitmemiştim ondan :X

Ampul duvarda olsun bari tavana asılı durmasın :X
Onu da son anda eklemiştim, tarihin 1999 olduğunu görünce. Geç fark ettim, o yüzden de biraz özensiz oldu. :D
Yeter ki sen iste :A

ezgif-1-12b65e5f4d.gif

Güzel de türkçe karakterlerin olduğu bir yazı fontu kullansan daha iyi olur. :A