Hikaye Tamamlamaca

ernkrbyk arkasını dönmüştü takasa ve takası görünce şaşırdı çünki takas....

daha önce onu "Seni KVP'de oynatacam" deyip kandıran birine çok benziyordu.

takas: hayır ben onun kardeşiyim sana onu diyen kardeşim. onun adı sakat benim adım ise takas dedi

Beren geli geliodu.Hemde intikam almak için .Soyadını degistirmisti.soyadı artık ziyagil yerine saat olmustu.Desterenin oglu tenten ile sevgili olmaya çalışıodu

Olduda evleniilardıki tenten berenin zombie olduğunu anladı

Konu uplasın bakalım. :F

Yakmaya çalıştı ama yakamadı @destere'nin hayaleti Beren'i kurtarmıştı ve Beren'i alıp kaçmaya başladı tam o sırada @xemrexxx göründü ..

Rıza Baba'nın göbeği o kaa büyüktü ki o kaa olur Rıza Baba @takas'ı fark etmeden yoluna devam etti.

ama takas göbeğin etkisiyle yola fırladı ve kamyonun altında kalıp öldü kamyon şöförü @XanTier dı

ama takas göbeğin etkisiyle yola fırladı ve kamyonun altında kalıp öldü kamyon şöförü @XanTier dı

beren yine canlandi v riza babayi ayarttı.Riza babayla tam evleniolarken ...

- - - Ekleme - - -

- - - Ekleme - - -

- - - Ekleme - - -

XanTier hızını alamayıp Rıza Baba'ya yaklaşırken Rıza Baba kamyona doğru döndü. Göbeğinden yaylanarak kamyon geri geri hızla gitmeye başladı. Geri geri giderken ezdiği kişi...

beren ben manyak mıyım bu taş gibi halimle gider yatutarsa ile evlenirim dedi ve Rıza babayı öldürüp yola çıktı. bir taksi çevirdi taksi şoförü Sinan'dı. :D

Son düzenleme: