Hikaye Tamamlamaca

Hadise'nin test sürümü başarılı olursa Hayalet'lerin lideri Ozanus onu artık tam bir hayalet yapabilecekti.

hayaletliğe başladı hayalet olarak iyi iş yaptığı için Ozanus onu süper hayalet yapmaya karar verdi

Süper hayalet olması için Ozanus Hadise'nin cep telefonuna SMS yolladı Hadise EVET diye cevaplayınca 1 haftalık süper hayalet olmuştu.

Süper Hayaletlerin yetkileri ve sayılarının artılacağı kararı çıktı. Destere bunu duyunca Hadise'ye

ben süper hayalet olmalıyım dedi ve hadise'yi kışkırtınca hadise hayaletlerin huzurunu defalarca kaçırdı ve heyet hadise'nin ban yemesine destere'nin ise rütbesinin sabit kalmasına karar verdi

Destere'nin planı suya düşünce başka bir kişi bulmaya karar verdi. Ve buldu. O kişi...

Sencerus Ozanus'un en iyi arkadaşıydı ve Ozanus'tan sonraki en yetkili kişiydi. Ama onunla irtibat kurması için önce onun adamlarıyla görüşmeliydi.

Bu sırada firdevs ,kenan ve adnan bereni bulmuslardı ve onu hemen zombieye dönüstürmüslerdi bu sırada hadise yine insana dönüp hürremin yanına gitti ibrahim pasanın ölüsünü görünce...

oturup aladılar. Ama bir gerçek vardı ki gözyaşı zombilerin en büyük düşmanıydı. Hepsi birden buharlaştılar ve yokoldular. Bu sırada Destere Sencerus'un sağ kolu Semihus'u ayartmaya çalışıyodu.

Bu sırada beren geri dönüyordu.çünkü firdevs ve adnan artık yoktu.İlk intikamını hadiseden almaya başladı...

Hadise'yi bulmaya çalıştı ama Hadise Ozanus tarafından banlanmıştı. Süper Hayaletlik yetkisi de elinden alınmıştı. Şimdi hapisteydi. Ama onu ziyarete zombilr gidemezdi. Bir an önce yenden hayalet olması gerekiyodu. Destere'yi buldu. Destere Semihus'u ayartmada bana yardım edersen ben de yardım ederim dedi.

Destere Beren'i zombi yaptı ve Beren hapiste Hadise'yle görüştü. Onu hapisten kaçırıp yok edecekti. Ama Destere'nin yardımına koştu ve Semihus'u ayarttı ve bu sayede Destere'nin Ozanus'un en yakın arkadaşı Sencerus'a bir adım daha yaklaşmıştı.

Destere Sencerus'la sohbet ederken artık Ozanus'u öldürmelerini ve heyetin başına Sencerus'un geçmesi gerektiğini söylüyordu Sencerus da bunu kabul etmişti ancak tüm bu olanları Ozanus duymuştu Sencerus odadan çıkarken Ozanus Hadise ve Beren'le içeri girdi ve ..

"Sen misin beni tahtımdan indirecek kişi Sencerus? Senden hiç beklemezdim." dedi. O sırada destere...

Hayaletliklten çıktı ve kainattan silindi.Beren yine zombie oldu.Hadiseyi aç köpeklere verdi artık hadise yoktu.

ve sonsuza kadar mutlu yaşadılar. Derken Malatya'da birinin kapısı çalındı. FavorForumum üyesi birinin kapısı. O kişi Takas'tı. Gelen ise ...