Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ben süper hayalet olmalıyım dedi ve hadise'yi kışkırtınca hadise hayaletlerin huzurunu defalarca kaçırdı ve heyet hadise'nin ban yemesine destere'nin ise rütbesinin sabit kalmasına karar verdi
Bu sırada firdevs ,kenan ve adnan bereni bulmuslardı ve onu hemen zombieye dönüstürmüslerdi bu sırada hadise yine insana dönüp hürremin yanına gitti ibrahim pasanın ölüsünü görünce...
oturup aladılar. Ama bir gerçek vardı ki gözyaşı zombilerin en büyük düşmanıydı. Hepsi birden buharlaştılar ve yokoldular. Bu sırada Destere Sencerus'un sağ kolu Semihus'u ayartmaya çalışıyodu.
Hadise'yi bulmaya çalıştı ama Hadise Ozanus tarafından banlanmıştı. Süper Hayaletlik yetkisi de elinden alınmıştı. Şimdi hapisteydi. Ama onu ziyarete zombilr gidemezdi. Bir an önce yenden hayalet olması gerekiyodu. Destere'yi buldu. Destere Semihus'u ayartmada bana yardım edersen ben de yardım ederim dedi.
Destere Beren'i zombi yaptı ve Beren hapiste Hadise'yle görüştü. Onu hapisten kaçırıp yok edecekti. Ama Destere'nin yardımına koştu ve Semihus'u ayarttı ve bu sayede Destere'nin Ozanus'un en yakın arkadaşı Sencerus'a bir adım daha yaklaşmıştı.
Destere Sencerus'la sohbet ederken artık Ozanus'u öldürmelerini ve heyetin başına Sencerus'un geçmesi gerektiğini söylüyordu Sencerus da bunu kabul etmişti ancak tüm bu olanları Ozanus duymuştu Sencerus odadan çıkarken Ozanus Hadise ve Beren'le içeri girdi ve ..
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.