Hikaye Tamamlamaca

Beren Amerika'da Jhesterre'yi buldu ama ne yazıkki Jhestere evlenmişti.

Ama Jhesterre'nin eşiyle problemleri vardı ve ayrılmak istiyordu bir sabah kahvaltı ederken Beren evine geldi ve ..

dediki "Jhesterre beni tanıdın mı?". Jhesterre şok olmuştu.

...kolundan tutup karısının yanına götürdü. Ve karısına "Bu benim üniversitedeki aşkım" dedi. Karısı elindeki bıçağı Beren'in kalbine sapladı ve Beren son nefesini verince Jhesterre başucunda ağladı.

Seren ( Beren'in kardeşi) bu olayı duyunca ilk uçakla Amerika'ya gitti ve Jhesterre'nin karısını aramaya başladı..

Maşallah herkesinde yedekte 15 tane kardeşi var :D

Seren Jhesterre'nin karısı buldu ama hiç bir şey yapamadı çünkü tam üzerine elindeki bıçakla koşarken taşa takıldı ve elindeki bıçağın üzerine düşüp oracıkta can verdi.

Destere'nin yakın akrabası (dayısının bacanağının kankasının babasının oğlu) olan Fesfere hem desterenin hem berenin hem de serenin öldüğünü duyunca hemen Rıza Baba'ya telefon açtı ve Rıza Baba oraya yakın olduğu için hemen geldi ve üçünün de intikamını almaya yemin ettiler..

İntikamlarını almaya giderlerken kaza yaptılar işte bu sırada beren hortladı ve nerde o polat ben ondanda bi güzel intikam alıyım derken zombie olduğunu anladı ve

Ben zaten ölüyüm neden bir daha yatıyım o pislik yere diyip.Amerikaya gitti.Orda obamayı bulup öldürdukten sonra amerika baskanı oldu.Tarihe ilk Zombie Amerika baskan olarak gecen beren...

Berenin annesi firdevs berenistana geldi ve kızını zombie olarak görünce intahar etti ve berende annesini zombiye dönüstürdü

Son düzenleme:
Araba çarptı ve Adnanda hayatını kaybetti. Beren gelip adnanıda zombiye dönüştürdü

Adnsn zombie olduktan sonra daha cok kadınlara düskün olmustu ve hem bereni hem firdevsi idare ediodu.Fakat beren de firdevste ilk zombie çocuklarına hamile kalmıslardı

Beren doğurmuştu. Firdevs de düşük yapmıştı. Ama zombi olduğu için çocuk yaşıyodu.

Firdevs düşük zombiyi Adnan'ın başını ve sol bacağını yediğini görünce çocuğu alıp buz dolabına attı.

Ama adnan zombie oldugu icin hemen kafası ve bacagı yerine geldi.Bu sırada kenan onları izliyordu...