Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
...kolundan tutup karısının yanına götürdü. Ve karısına "Bu benim üniversitedeki aşkım" dedi. Karısı elindeki bıçağı Beren'in kalbine sapladı ve Beren son nefesini verince Jhesterre başucunda ağladı.
Seren Jhesterre'nin karısı buldu ama hiç bir şey yapamadı çünkü tam üzerine elindeki bıçakla koşarken taşa takıldı ve elindeki bıçağın üzerine düşüp oracıkta can verdi.
Destere'nin yakın akrabası (dayısının bacanağının kankasının babasının oğlu) olan Fesfere hem desterenin hem berenin hem de serenin öldüğünü duyunca hemen Rıza Baba'ya telefon açtı ve Rıza Baba oraya yakın olduğu için hemen geldi ve üçünün de intikamını almaya yemin ettiler..
İntikamlarını almaya giderlerken kaza yaptılar işte bu sırada beren hortladı ve nerde o polat ben ondanda bi güzel intikam alıyım derken zombie olduğunu anladı ve
Ben zaten ölüyüm neden bir daha yatıyım o pislik yere diyip.Amerikaya gitti.Orda obamayı bulup öldürdukten sonra amerika baskanı oldu.Tarihe ilk Zombie Amerika baskan olarak gecen beren...
Adnsn zombie olduktan sonra daha cok kadınlara düskün olmustu ve hem bereni hem firdevsi idare ediodu.Fakat beren de firdevste ilk zombie çocuklarına hamile kalmıslardı
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.