Hikaye Tamamlamaca

MELİH GÖKÇEK İSE TİVİT ATMAKLA MEŞGUL OLDUĞUNDAN MERYEM UZERLİ İLE İLGİLENEMEZ BUNUN ÜZERİNE MERYEM AĞLAMAYA BAŞLAYARAK..

Melih Gökçek'in telefon numarasını alır arar onu aşkını ilan eder Melih Gökçek hemen telefonu suratına kapatır cevap bile vermez Meryem keşke Polat'a dönseydim der ve ağlar

bir süre ağladıktan sonra melih'le buluşmak için randevu istemek üzerine Ankara'ya doğru yola çıkar. Yolda..

onlar timur savcının adamlarıdır meryem i bir arabaya bindirip karanlıkta kaybolurlar.. #BİRKAÇ SAAT SONRA# meryem eski fabrika gibi bir yerde zincirlenmiş olarak tutulmaktadır..

meryem'i buradan Favoriforumum'mun süper Modu Draq Sorgu Odasına alır ve meryem için zor günler başlar.:F

emrenin sorularına dayanamayan meryem intihar etmeye kalkışır ve...

Biricik arkadasi Beren Meryemi kurtarir.Ve derki ''Aa Meryem hadi ama daha dügun var hem polatta dügune gelecek der..." daha polatin adini duyar duymaz sevincten havalara ucan Meryem "Tamam geliyorum der...." VE

Biricik arkadasi Beren Meryemi kurtarir.Ve derki ''Aa Meryem hadi ama daha dügun var hem polatta dügune gelecek der..." daha polatin adini duyar duymaz sevincten havalara ucan Meryem "Tamam geliyorum der...." VE

yolda kaza geçirirler. Arabadan alevler çıkmaya başlamıştır. Alevler depoya ulaşmıştır. Araç tam patlayacakken..