Elimden geleni yapacağım.Öğrenmek istediğin bir şey yok mu?Hoş geldin @12.Adam umarım kalıcılığını devam ettirsin.
Canım Abimm, bazen önce reaksiyon verip sonra okumaya geçiyodum.Berk senin benim açımdan; en değerli özelliğin; Tüm yorumları özenle Tek Tek okuman hatta Tek Tek reaksiyon vermen... Bazen Bildirimlerim sayende patlıyor
Sende bir gül kadar zarif ve bir cam kadar kırılgansın.Sana mesajlarımı daha dikkatlice yazmaya gayret ediyorum.sen neşeli pozitif harika bir adamsın
Aklıma gelen yok valla.Elimden geleni yapacağım.Öğrenmek istediğin bir şey yok mu?
Sözlük konun vardı galiba ama tam hatırlayamadım emin olamadım 😱🤔Benim tanışma konum yoktu yapsam mı acaba@xdragxx @Tolstoyevski @The_Erinch @Sherlock
Belki daha beni tanımayan vardır forumda
Onu demiyorum be, foruma yeni gelenler tanışma konusu açıyor, ben yapmadım.Sözlük konun vardı galiba ama tam hatırlayamadım emin olamadım 😱🤔
Yılın üyesi oldun, tanımayan kalmamıştır 😇🐣 ama neden olmasın bir refresh yapabilirsin😎🙂🐣Benim tanışma konum yoktu yapsam mı acaba@xdragxx @Tolstoyevski @The_Erinch @Sherlock
Yakışır,ZeynebimeBenim tanışma konum yoktu yapsam mı acaba@xdragxx @Tolstoyevski @The_Erinch @Sherlock
Benim de yok.Benim tanışma konum yoktu yapsam mı acaba@xdragxx @Tolstoyevski @The_Erinch @Sherlock
Evet,doğuştan cam kemik hastalığını duydun mu?merhaba yürüyemiyormusun..aynı yaştayız.ben senın gibi medyaradar dan reytinglere bakardım..eski reytiglere bakarken hep bu forum çıkardı....uzun zamandan beri takıp ediyordum.bu yıl yeni üye oldum
eriyen kemik duydumda..cam kemik duymadım..o nasıl hastalık..yuruyemıyormusunEvet,doğuştan cam kemik hastalığını duydun mu?
Evet Netten bakarsan bulabilirsin.eriyen kemik duydumda..cam kemik duymadım..o nasıl hastalık..yuruyemıyormusun
Yılın üyesi oldun, tanımayan kalmamıştır 😇🐣 ama neden olmasın bir refresh yapabilirsin😎🙂🐣
Benden geçti artıkYakışır,Zeynebime
Evet o otomatikmen tüm üyelere gidiyor ama ozamanlar Survivor konusundan başka alanları pek bilmiyordum. Kaldı öyle ve zaten 1 buçuk sene sonra ismimi söylemeye başlamıştımBenim de yok.Halbuki üye olduğum da Ozan özelden mesaj atmış, konu açabilirsin diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?