Herkese Kocaman Merhabalar !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 12.Adam
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Berk senin benim açımdan; en değerli özelliğin; Tüm yorumları özenle Tek Tek okuman hatta Tek Tek reaksiyon vermen... Bazen Bildirimlerim sayende patlıyor :A :A :A :A

merhaba yürüyemiyormusun..aynı yaştayız.ben senın gibi medyaradar dan reytinglere bakardım..eski reytiglere bakarken hep bu forum çıkardı....uzun zamandan beri takıp ediyordum.bu yıl yeni üye oldum

merhaba yürüyemiyormusun..aynı yaştayız.ben senın gibi medyaradar dan reytinglere bakardım..eski reytiglere bakarken hep bu forum çıkardı....uzun zamandan beri takıp ediyordum.bu yıl yeni üye oldum
Evet,doğuştan cam kemik hastalığını duydun mu?

• Beğendim
Reactions: Doğan
Yılın üyesi oldun, tanımayan kalmamıştır 😇🐣 ama neden olmasın bir refresh yapabilirsin😎🙂🐣

Yakışır,Zeynebime :Z
Benden geçti artık :A şakasına yazdım onu. Ben daha yazın Cevapsız Sorular'da kendimi iyice tanıttım :A bu ara zaten her yerde adım var (Favori Üye, Kutlama konusu) fazlası antipati yapar beni :A

Benim de yok. :A Halbuki üye olduğum da Ozan özelden mesaj atmış, konu açabilirsin diye. :F
Evet o otomatikmen tüm üyelere gidiyor ama ozamanlar Survivor konusundan başka alanları pek bilmiyordum. Kaldı öyle ve zaten 1 buçuk sene sonra ismimi söylemeye başlamıştım :A

Son Mesajlar

Forum İstatistikleri

Konular
172,190
Üyeler
8,467
Son Üye
Spito1961