tekerleklı sandalye var..tedavi oluyonmu geçmiş olsun ..evde hep dizimi izliyorsun.Evet Netten bakarsan bulabilirsin.
tekerleklı sandalye var..tedavi oluyonmu geçmiş olsun ..evde hep dizimi izliyorsun.Evet Netten bakarsan bulabilirsin.
Oluyorum.Futbol ağırlıklı daha çok dizileri ikinci planda kalıyor.tekerleklı sandalye var..tedavi oluyonmu geçmiş olsun ..evde hep dizimi izliyorsun.
bende hep eski dizileri izlerim yabancı filmler felan izlerim...Oluyorum.Futbol ağırlıklı daha çok dizileri ikinci planda kalıyor.
Hiç futbol veya başka spor branşlarına ilgi duymaz mısın?bende hep eski dizileri izlerim yabancı filmler felan izlerim...
TRT TÜRKİYE MAÇLARI HARİÇ...Galata saray başka yok..Forumda senin futbol oldumu her yerde sen vardın farkediyom senın...dizi film daha çook severim..sen spor branşlarına hangisine ilgi duyuyonHiç futbol veya başka spor branşlarına ilgi duymaz mısın?
Futbol sabarlardan sorulur. @Sherlock @MEnes @MasacRE @Maskeli Fedai @Tolstoyevski (Neşet'im) @DarkLegenD @BullyTRT TÜRKİYE MAÇLARI HARİÇ...Galata saray başka yok..Forumda senin futbol oldumu her yerde sen vardın farkediyom senın...dizi film daha çook severim
@Sherlock @Tolstoyevski ikisi benim arkadaşım,,diğer kişileri tanımıyorum..bende onların sayesinde futbola yorum yapıyorum tahmın yapıyorum..rica ettıler katıldım futbol sayfalarınaFutbol sabarlardan sorulur. @Sherlock @MEnes @MasacRE @Maskeli Fedai @Tolstoyevski (Neşet'im) @DarkLegenD @Bully
Akşama doğru soru bombardımana tutacağım, o yüzden şimdilik saklıyorum kendimi güç topluyorum...@Tolstoyevski Neşet,öğrenmek istediğin hiçbir şey yok mu?
fenerlimisin@Tolstoyevski Neşet,öğrenmek istediğin hiçbir şey yok mu?
Sabarizmin yaygınlaştırılması için gerekenleri yaptığını görüyorum. Başarılı...Futbol sabarlardan sorulur. @Sherlock @MEnes @MasacRE @Maskeli Fedai @Tolstoyevski (Neşet'im) @DarkLegenD @Bully
Mecnun, foruma giriş tarihime hiç dikkat etmedim.6 Nisan'ın senin için bir önemi var mı? Senin gözüne girebildiğime göre sınıfı geçtim demektir.Sabarizmin yaygınlaştırılması için gerekenleri yaptığını görüyorum. Başarılı...
Bu arada benden 2 gün önce gelmişsin foruma ilginç bir rastlantı olmuş.
Yok bir önemi olduğundan değil aynı dönemde gelmişiz o gözüme çarptı. Benim üyelik tarihim Ekim 2015 gözüküyor ama foruma ilk adım attığım gün 6 Nisan. Hafızam kuvvetli olduğu için hatırlarım böyle günleri, yoksa öyle özel bir gün değil.Mecnun, foruma giriş tarihime hiç dikkat etmedim.6 Nisan'ın senin için bir önemi var mı? Senin gözüne girebildiğime göre sınıfı geçtim demektir.
Ya ya Ne demezsin.Ufak at da civcivler yesin.Adım Ozan Soyadım Bazinga renktaşız.Film konusunda neredeyse uzmanımdır.Mesleğin nedir?Geçenlerde de sordum yanıt vermedin.Merhaba, aramıza hoşgeldin. Ben de yeni sayılırım henüz tanışma konusu açmaya fırsatım olmadı.
Mecnun,farklı bir sabar mevcut sende. RG finali saat kaçta?Yok bir önemi olduğundan değil aynı dönemde gelmişiz o gözüme çarptı. Benim üyelik tarihim Ekim 2015 gözüküyor ama foruma ilk adım attığım gün 6 Nisan. Hafızam kuvvetli olduğu için hatırlarım böyle günleri, yoksa öyle özel bir gün değil.
Görmemişim, bilgisayar mühendisiyim.Ya ya Ne demezsin.Ufak at da civcivler yesin.Adım Ozan Soyadım Bazinga renktaşız.Film konusunda neredeyse uzmanımdır.Mesleğin nedir?Geçenlerde de sordum yanıt vermedin.
yaş kaç sizinGörmemişim, bilgisayar mühendisiyim.