Herkese Kocaman Merhabalar !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 12.Adam
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Hiç futbol veya başka spor branşlarına ilgi duymaz mısın?
TRT TÜRKİYE MAÇLARI HARİÇ...Galata saray başka yok..Forumda senin futbol oldumu her yerde sen vardın farkediyom senın...dizi film daha çook severim..sen spor branşlarına hangisine ilgi duyuyon

Sabarizmin yaygınlaştırılması için gerekenleri yaptığını görüyorum. :A Başarılı... :A

Bu arada benden 2 gün önce gelmişsin foruma ilginç bir rastlantı olmuş. :A
Mecnun, foruma giriş tarihime hiç dikkat etmedim.6 Nisan'ın senin için bir önemi var mı? Senin gözüne girebildiğime göre sınıfı geçtim demektir. :A

• Güldürdün
  • Beğendim
Reactions: MEnes and Doğan
Mecnun, foruma giriş tarihime hiç dikkat etmedim.6 Nisan'ın senin için bir önemi var mı? Senin gözüne girebildiğime göre sınıfı geçtim demektir. :A
Yok bir önemi olduğundan değil aynı dönemde gelmişiz o gözüme çarptı. :A Benim üyelik tarihim Ekim 2015 gözüküyor ama foruma ilk adım attığım gün 6 Nisan. Hafızam kuvvetli olduğu için hatırlarım böyle günleri, yoksa öyle özel bir gün değil. :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam
Merhaba, aramıza hoşgeldin. Ben de yeni sayılırım henüz tanışma konusu açmaya fırsatım olmadı. :A
Ya ya Ne demezsin.Ufak at da civcivler yesin.Adım Ozan Soyadım Bazinga renktaşız.Film konusunda neredeyse uzmanımdır.Mesleğin nedir?Geçenlerde de sordum yanıt vermedin.

Yok bir önemi olduğundan değil aynı dönemde gelmişiz o gözüme çarptı. :A Benim üyelik tarihim Ekim 2015 gözüküyor ama foruma ilk adım attığım gün 6 Nisan. Hafızam kuvvetli olduğu için hatırlarım böyle günleri, yoksa öyle özel bir gün değil. :A
Mecnun,farklı bir sabar mevcut sende. RG finali saat kaçta?

• Beğendim
Reactions: MEnes and Doğan