- Reaksiyon puanı
- 32,003
- Puanı
- 1,060
Hangi şirkette çalışıyorsun?Görmemişim, bilgisayar mühendisiyim.
Hangi şirkette çalışıyorsun?Görmemişim, bilgisayar mühendisiyim.
Bu bilgiyi vermem doğru değil, bir önemi yok.Hangi şirkette çalışıyorsun?
Bu bilgiyi vermem doğru değil, bir önemi yoSAOL TESEKURLER..BAYA GENÇSİN..15 16 YAŞINDAYKENMI KURDUN BUNU SİTETİ
Anadolu yakası da mı Avrupa yakası mı ikamet etmektesin?Bu bilgiyi vermem doğru değil, bir önemi yok.
EvetSAOL TESEKURLER..BAYA GENÇSİN..15 16 YAŞINDAYKENMI KURDUN BUNU SİTETİ
AvrupaAnadolu yakası da mı Avrupa yakası mı ikamet etmektesin?
SEN NERDE OTURUYON ŞEHİR OLRAKAnadolu yakası da mı Avrupa yakası mı ikamet etmektesin?
Hoşgeldin, ben de kendimi tanıtmaya fırsat bulamadım ilk fırsatta konumu açacağımHerkese Merhaba !
Adım Berk, 31 yaşındayım.Bu forumu keşfedeli 4 sene oldu.Bundan önce haberkulesi adlı bir siteye Reyting sonuçlarını öğrenmek için bakarken denk geldim.Sonrasında müptelası oldum.Foruma başlarda çekinerek mesaj yazardım. Başlarda emojilerle iletişim kurardım 😂@sokak sanati bilir.Sormak istediğiniz bir şey olursa seve seve cevaplamaya hazırım.
@Angelica @Sherlock @MasacRE @Maskeli Fedai @bazinga @Emre Ozansoy @emreemreu @Aserat @Tolstoyevski @Dosi @alperuz @serhatt @tolgab @Bully @dreamy @phoebebuffay @pompy @Polat Şaşmaz @Hazem @seyfullXh @slhttnmtl @The_Erinch @kerem @sokak sanati @Gerekli24 @Billy Kane @HeisenBerg @MEnes @hayret bi şey @Emrecnnn @Emrecnnn @denizz19 @haluk792
İstanbul-Anadolu yakasıSEN NERDE OTURUYON ŞEHİR OLRAK
Antalyaspor ve Galatasaray Hatta virüs olmasaydı bu yıl Antalya'a olan maçların çoğuna giderdim sanırım. Alanya da Antalya takımı ama Alanyalılar ile Antalyalıların geneli birbirini pek sevemediği için ona karşı çok sempati duyamıyorum. Ama ligde desteklediğim 3. takımNe güzel işte ikisi de aradan çıkmış olur.Teşekkürler Hayrettin.Sempati duyduğun takım hangisi? (Klasik sorumlarımdan biridir. )
Antalya ile Alanya nın birbirini neden sevemiyorlar? Alanya'nın son yıllarda göstermiş olduğu performans dolayı mı? Öncesi mi var?Antalyaspor ve Galatasaray Hatta virüs olmasaydı bu yıl Antalya'a olan maçların çoğuna giderdim sanırım. Alanya da Antalya takımı ama Alanyalılar ile Antalyalıların geneli birbirini pek sevemediği için ona karşı çok sempati duyamıyorum. Ama ligde desteklediğim 3. takım
Aramıza hoş geldin, film izlemeyi seven bir havan var gibi geldi.Merhaba, aramıza hoşgeldin. Ben de yeni sayılırım henüz tanışma konusu açmaya fırsatım olmadı.
Var ama henüz başlamış değilim.Tek başına da sarmıyor.Biliyor musun?Ayrıca neden yabancı filmler yorumlanırken Türk sineması yorumlanmıyor anlamış değilim.Aramıza hoş geldin, film izlemeyi seven bir havan var gibi geldi.