- Reaksiyon puanı
- 10,061
- Puanı
- 1,061
Oyunu verdi o 1 vermiş Deniz'e![]()
Hayır yanlış sıralamış sahneleri. Ben paylaştıktan sonra özelden yazdı hemen.O zaman sevinsin @denizz19![]()
Oyunu verdi o 1 vermiş Deniz'e![]()
Hayır yanlış sıralamış sahneleri. Ben paylaştıktan sonra özelden yazdı hemen.O zaman sevinsin @denizz19![]()
sahneye göre değerlendirdim sıralamam böyleydi kusura bakma
Gülerek yazıyorum her mesajımı alınan alınsın yapıcak bi şey yok.İşte şaka olduğunu belli etmiyorsunuz. Şaka bile ciddi gibi kalıyor. Herkes biz gibi değil.
@12.Adam Avrupa Yakası diye diye ölüyordun. 2 puan içinmiydi onlar. Neyse yine de teşekkürler![]()
Çarpıtma lafı öyle bir şey demedim Aras'a nasıl 1 verir yanlış yazılmış olmasın dedim .ssBana tam puan verdiği için @denizz19 kişiye göre oy veriyor algısı yaptı. Halbuki tam tersiymiş oylama. Deniz'ede yar etmek istemedi galiba. Çok alınıyor böyle şeylerden. 1 oy için kırmasak keşke birbirimizi.![]()
Umarım hepsi birden elenir@Bully bu loser çirkeflerden kim eleniyor acaba![]()
Çarpıtma lafı öyle bir şey demedim Aras'a nasıl 1 verir yanlış yazılmış olmasın dedim .ss
Bu sahneye tam vermeni beklerdim...Bu yorumu @denizz19 yapmalıydı![]()
Kulis yapmış sana dedim ben Turkuaz dürüst adamdır yazdım mesajı da geriye dön bak mağdura yatma .ssDedin yaa kulis yapmış diye. Bana verdiğini sandığı tam puan için.😱
Ama Şahika Koçarslanlı >Bu sahneye tam vermeni beklerdim...
Aklın yolu birUmarım hepsi birden elenir![]()
Çirkef sensin .ss