Oyunu verdi o 1 vermiş Deniz'e
Hayır yanlış sıralamış sahneleri. Ben paylaştıktan sonra özelden yazdı hemen.O zaman sevinsin @denizz19
Oyunu verdi o 1 vermiş Deniz'e
Hayır yanlış sıralamış sahneleri. Ben paylaştıktan sonra özelden yazdı hemen.O zaman sevinsin @denizz19
sahneye göre değerlendirdim sıralamam böyleydi kusura bakma
Gülerek yazıyorum her mesajımı alınan alınsın yapıcak bi şey yok.İşte şaka olduğunu belli etmiyorsunuz. Şaka bile ciddi gibi kalıyor. Herkes biz gibi değil.
@12.Adam Avrupa Yakası diye diye ölüyordun. 2 puan içinmiydi onlar. Neyse yine de teşekkürler
Çarpıtma lafı öyle bir şey demedim Aras'a nasıl 1 verir yanlış yazılmış olmasın dedim .ssBana tam puan verdiği için @denizz19 kişiye göre oy veriyor algısı yaptı. Halbuki tam tersiymiş oylama. Deniz'ede yar etmek istemedi galiba. Çok alınıyor böyle şeylerden. 1 oy için kırmasak keşke birbirimizi.
Umarım hepsi birden elenir@Bully bu loser çirkeflerden kim eleniyor acaba
Çarpıtma lafı öyle bir şey demedim Aras'a nasıl 1 verir yanlış yazılmış olmasın dedim .ss
Bu sahneye tam vermeni beklerdim...Bu yorumu @denizz19 yapmalıydı
Kulis yapmış sana dedim ben Turkuaz dürüst adamdır yazdım mesajı da geriye dön bak mağdura yatma .ssDedin yaa kulis yapmış diye. Bana verdiğini sandığı tam puan için.😱
Ama Şahika Koçarslanlı >Bu sahneye tam vermeni beklerdim...
Aklın yolu birUmarım hepsi birden elenir
Çirkef sensin .ssBak adam ne güzel laf atıyor senin gibi çirkef mi @serhatt