1 | Denizz19 | 32 |
2 | sokak sanati | 28 |
3 | serhatt | 28 |
Finale 3 geveze kalması bence bir komplo![]()
@S.G.A.T. ısrarla neden beni sona koyuyorsun moralim bozuluyor.2-ci Puan Durumu
1 Denizz19 32 2 sokak sanati 28 3 serhatt 28
@Bully @xemrexxx @xBUGRAx @denizz19 @Yiğitt @sokak sanati @Silinmiş Üye @phoebebuffay @batuhankaralar @serhatt @Çiğdem @Sherlock @Emre Ozansoy @Aserat @vadikızı @The_Erinch @Felon @Ahmed @Maskeli Fedai @mesmeso61 @MasacRE- @mrt-06 @eskici @alperuz @yigit_00 @Özgür @S.G.A.T. @Forumdash @pompy
Fark böyle gitsin2-ci Puan Durumu
@Bully @xemrexxx @xBUGRAx @denizz19 @Yiğitt @sokak sanati @Silinmiş Üye @phoebebuffay @batuhankaralar @serhatt @Çiğdem @Sherlock @Emre Ozansoy @Aserat @vadikızı @The_Erinch @Felon @Ahmed @Maskeli Fedai @mesmeso61 @MasacRE- @mrt-06 @eskici @alperuz @yigit_00 @Özgür @S.G.A.T. @Forumdash @pompy
Sen kimsin@xemrexxx her yarışmada bana 1 veriyor daha görmeden söylüyorum![]()
Şampiyon @denizz192-ci Puan Durumu
İnşallah @serhatt elenir. Seninle final keyfi yaşamayı özlemeşim hoş kaybeden yine sen olursun ama![]()
Ben de içtim iftardan sonra, tesadüfe bak. 😱
Sen saf mısın 1 kere ben farkla diğerinde sen az bir iki oyla kazandınİnşallah @serhatt elenir. Seninle final keyfi yaşamayı özlemeşim hoş kaybeden yine sen olursun ama![]()
Sanki bilmiyor Tilki .ssSen kimsin![]()
Ben sen değilim.Şaka yapıyorum senin post için yazdığın mesajlarıda seviyoruz![]()
Bu hep böyleydi canım
Sen saf mısın 1 kere ben farkla diğerinde sen az bir iki oyla kazandın![]()
Defolur musun
Neticede yok oldu gitti forumdan ortam yine gerçek sahibine kaldıAll Star daha önemliydi
Ama o son oy efsaneydi. Sürgünüm intikam almak için oy vermiş gibiydi![]()