Delikanlı kız(lar)... Hem de aşık olur gibi şok oluş filan O zamandan belliymişMolped reklamında oynayan kadın erkek oldu her şey olabilir
Delikanlı kız(lar)... Hem de aşık olur gibi şok oluş filan O zamandan belliymişMolped reklamında oynayan kadın erkek oldu her şey olabilir
Molped reklamında oynayan kadın erkek oldu her şey olabilir
Bu açıklamayı yaptığına şaşırdım her mesajıma diyorsun sanki her mesajına alınmışım gibi sana ispat.Gülerek yazıyorum her mesajımı alınan alınsın yapıcak bi şey yok.
Ben sokak sanatının seni alınmış gibi göstermesine istinaden öyle dedim, yoksa yazdıklarımın bir ciddiyeti yokBu açıklamayı yaptığına şaşırdım her mesajıma diyorsun sanki her mesajına alınmışım gibi sana ispat.
Ekli dosyayı görüntüle 79716
Mesajda her mesajıma deyince sanki her mesajına alınıyormuşum hissiyatı çıkıyor o açıdan dedim ha bu akşamın oylama konusu başka onun hakkında açıklamayı yaptım zatenBen sokak sanatının seni alınmış gibi göstermesine istinaden öyle dedim, yoksa yazdıklarımın bir ciddiyeti yok
Sen onu yanlış anlamışsın ben her mesajımı gülerek yazıyorum dedim her mesajıma alınıyor demedim, yerim seni Kırdıysam özür dilerimMesajda her mesajıma deyince sanki her mesajına alınıyormuşum hissiyatı çıkıyor o açıdan dedim ha bu akşamın oylama konusu başka onun hakkında açıklamayı yaptım zaten
Forum üyelerimizden @Turkuazz sonuçlar açıklandıktan sonra bu açıklamayı paylaşmamı istedi.
"Açıklama: Kaç gündür oylarımda duyulan şüphelerden ötürü korkunç düzeyde üzüntülüyüm.konuşacak kelime bulamıyorum.buna rağmen bu akşam son dakikada olsa oyları yolladım.ancak son dakikanın azizliğini yaşayınca oylamada 2 ile 1 sıralarını da karıştırmışım.o açıdan oy kullanmamayı daha uygun buluyorum.yarı final haftasından önceki haftadan beridir yanlış algılamalardan ötürü çok üzüldüğümü açıklamak istiyorum. Ben kim yarışırsa yarışsın daima sahneleri takip ettim.kim kiminle yarışıyor bilgim yok zaten bu yarışmada her hafta sahneler değişiyor bir diziye bağlıda kalmıyor yarışmacılar.işin özü yarı final öncesinde yaşananlardan ötürü çok üzüldüm. Şüphe duyan bulunuyorsa bir daha söylüyorum.benim oylarımda en ufak kasti oylamalar söz konusu değildir..kimseye haksızlık çıkmasın diye sahneleri defalarca izleyip oyluyorum."
@Bully @xemrexxx @xBUGRAx @denizz19 @Yiğitt @sokak sanati @Silinmiş Üye @phoebebuffay @batuhankaralar @serhatt @Çiğdem @Sherlock @Emre Ozansoy @Aserat @vadikızı @The_Erinch @Felon @Ahmed @Maskeli Fedai @mesmeso61 @MasacRE- @mrt-06 @eskici @alperuz @yigit_00 @Özgür @S.G.A.T. @Forumdash @pompy
@Turkuazz ortalığı sokak terliği karıştırdı kimsenin algı yarattığı yoktu boşver sen @sokak sanatiForum üyelerimizden @Turkuazz sonuçlar açıklandıktan sonra bu açıklamayı paylaşmamı istedi.
"Açıklama: Kaç gündür oylarımda duyulan şüphelerden ötürü korkunç düzeyde üzüntülüyüm.konuşacak kelime bulamıyorum.buna rağmen bu akşam son dakikada olsa oyları yolladım.ancak son dakikanın azizliğini yaşayınca oylamada 2 ile 1 sıralarını da karıştırmışım.o açıdan oy kullanmamayı daha uygun buluyorum.yarı final haftasından önceki haftadan beridir yanlış algılamalardan ötürü çok üzüldüğümü açıklamak istiyorum. Ben kim yarışırsa yarışsın daima sahneleri takip ettim.kim kiminle yarışıyor bilgim yok zaten bu yarışmada her hafta sahneler değişiyor bir diziye bağlıda kalmıyor yarışmacılar.işin özü yarı final öncesinde yaşananlardan ötürü çok üzüldüm. Şüphe duyan bulunuyorsa bir daha söylüyorum.benim oylarımda en ufak kasti oylamalar söz konusu değildir..kimseye haksızlık çıkmasın diye sahneleri defalarca izleyip oyluyorum."
@Bully @xemrexxx @xBUGRAx @denizz19 @Yiğitt @sokak sanati @Silinmiş Üye @phoebebuffay @batuhankaralar @serhatt @Çiğdem @Sherlock @Emre Ozansoy @Aserat @vadikızı @The_Erinch @Felon @Ahmed @Maskeli Fedai @mesmeso61 @MasacRE- @mrt-06 @eskici @alperuz @yigit_00 @Özgür @S.G.A.T. @Forumdash @pompy
Bu arada İçerdenin puanıda 2 puandı.zaten o sıralamanın karıştığını anlayınca Sgatla oylamayı iptal etmeyi uygun bulduk 😊@Turkuazz ortalığı sokak terliği karıştırdı kimsenin algı yarattığı yoktu boşver sen @sokak sanati
Ben onu demiştim zaten Aras'a 1 vermez demiştimBu arada İçerdenin puanıda 2 puandı.zaten o sıralamanın karıştığını anlayınca Sgatla oylamayı iptal etmeyi uygun bulduk 😊
Sağlık olsun diyelim Son dakikada oylamanın azizliğini yaşamıştımBen onu demiştim zaten Aras'a 1 vermez demiştim
Aaa gerçekten büyük tesadüf olmuşBen de içtim iftardan sonra, tesadüfe bak. 😱
İyi gidiyor cidden.
Üzgünüm aşko, forum sahne kalitesinden anlamadığını bir kez daha ispat etti..Serhatı harcayacaklar Matmazel. O mooddayım aşkım @serhatt Bu sahn ile harcandın..
Sen onu yanlış anlamışsın ben her mesajımı gülerek yazıyorum dedim her mesajıma alınıyor demedim, yerim seni Kırdıysam özür dilerim
Koyuyorum ablam emojiyahu gülerek yazıyorum diyorsun bari emoji koy dövecek gibi yazıyor serhat
Koyuyorum ablam emoji
Benden her şey beklenir siz dikkatli olun yine deHe koyuyon öldürcek gibi yazıyon mübarek hayır birgün foruma başımıza yıkmandan korkuyorum
Benden her şey beklenir siz dikkatli olun yine de