Yorgunluktan çatlayın
Seni elemek için toplandık @Forumdash abicimde son tokatı indiricekSenin yüzünden elenirsem parlak çekimlerini göremeden gebercen
Yorgunluktan çatlayın
Seni elemek için toplandık @Forumdash abicimde son tokatı indiricekSenin yüzünden elenirsem parlak çekimlerini göremeden gebercen
Seni elemek için toplandık @Forumdash abicimde son tokatı indiricek
İkiniz de birbirinizden betersiniz TEK HAK EDEN BENİM
*Jüri üyelerimizden Turkuazz oylarını yanlış sıraladığını ve sayılmamasını istedi ve yeniden oylama yapmak istemediğini belirtti.
@Bully @xemrexxx @xBUGRAx @denizz19 @Yiğitt @sokak sanati @Silinmiş Üye @phoebebuffay @batuhankaralar @serhatt @Çiğdem @Sherlock @Emre Ozansoy @Aserat @vadikızı @The_Erinch @Felon @Ahmed @Maskeli Fedai @mesmeso61 @MasacRE- @mrt-06 @eskici @alperuz @yigit_00 @Özgür @S.G.A.T. @Forumdash @pompy
Ben ne yaptım be 😱
İçerde'ye yüksek verirdi, @denizz19 üzülebilir.*Jüri üyelerimizden Turkuazz oylarını yanlış sıraladığını ve sayılmamasını istedi ve yeniden oylama yapmak istemediğini belirtti.
@Bully @xemrexxx @xBUGRAx @denizz19 @Yiğitt @sokak sanati @Silinmiş Üye @phoebebuffay @batuhankaralar @serhatt @Çiğdem @Sherlock @Emre Ozansoy @Aserat @vadikızı @The_Erinch @Felon @Ahmed @Maskeli Fedai @mesmeso61 @MasacRE- @mrt-06 @eskici @alperuz @yigit_00 @Özgür @S.G.A.T. @Forumdash @pompy
Ben ne yaptım be 😱
Forumun sakin, saygıdeğer üyelerinden biri. Ne olduğumdan haberim bile yok ama çok zor bir şey başarılmış...
Oyunu verdi o 1 vermiş Deniz'eİçerde'ye yüksek verirdi, @denizz19 üzülebilir.
O zaman sevinsin @denizz19Oyunu verdi o 1 vermiş Deniz'e
Burada şakalaşıyoruz iftira atmıyoruz kimseye.Kulis çevirip adamdan oy aldın dedin. Sanki kendi iradesi yok zevki yokta benim tesirimde kalacak. @Turkuazz alınıyor böyle şeylerden.
Karlı çıktı sinsi .ssO zaman sevinsin @denizz19
Forumun sakin, saygıdeğer üyelerinden biri. Ne olduğumdan haberim bile yok ama çok zor bir şey başarılmış...
Burada şakalaşıyoruz iftira atmıyoruz kimseye.
Bnde @denizz19 'un kulis çevirdiğini söylemek isterdim ama olgun davranmakta fayda var. Daha önce ki etkinlikte Avrupa Yakası en çok özlediğim dizi demiş. Şaşırttı oyu