Bilemiycem .ssÇok ayıp etmiş eğer öyleyse Turkuaz dürüst adamdır
Bilemiycem .ssÇok ayıp etmiş eğer öyleyse Turkuaz dürüst adamdır
Battıkça batmak bu olsa gerek@serhatt bu cümle nasıl da kuşkulu
Artık kesinlikle seninle ben finale çıkmalıyızBattıkça batmak bu olsa gerek
1 | Denizz19 | 21 |
2 | sokak sanati | 20 |
3 | serhatt | 20 |
Acımamış sana. @Yiğitt
özelden dönen işler açığa çıkıyor
Bence de Aras ile yarıştı bu adam çok ilginç
Umarım adalet yerini bulurArtık kesinlikle seninle ben finale çıkmalıyız
2. benim @S.G.A.T.1-ci Puan Durumu
1 Denizz19 21 2 sokak sanati 20 3 serhatt 20
* Yarı Final oylamasında rekor oy sayısına ulaştık!
@Bully @xemrexxx @xBUGRAx @denizz19 @Yiğitt @sokak sanati @Silinmiş Üye @phoebebuffay @batuhankaralar @serhatt @Çiğdem @Sherlock @Emre Ozansoy @Aserat @vadikızı @The_Erinch @Felon @Ahmed @Maskeli Fedai @mesmeso61 @MasacRE- @mrt-06 @eskici @alperuz @yigit_00 @Özgür @S.G.A.T. @Forumdash @pompy
Ayy uydurma be Aras ön plandaOy verdikleri için insanları suçlamayın. Adam bana özellikle oy veremem bu hafta dedi izlediği diziler olduğu için. İçerde ki sahnede Annesi ön plandaydı bu arada. Böyle şeyler yaparak insanların hevesini kırıyorsunuz.
Hahahahahahahahah sesli güldümOy verdikleri için insanları suçlamayın. Adam bana özellikle oy veremem bu hafta dedi izlediği diziler olduğu için. İçerde ki sahnede Annesi ön plandaydı bu arada. Böyle şeyler yaparak insanların hevesini kırıyorsunuz.
Son 2'de yer alanları eleyelim @serhatt @sokak sanati1-ci Puan Durumu
@Bully @xemrexxx @xBUGRAx @denizz19 @Yiğitt @sokak sanati @Silinmiş Üye @phoebebuffay @batuhankaralar @serhatt @Çiğdem @Sherlock @Emre Ozansoy @Aserat @vadikızı @The_Erinch @Felon @Ahmed @Maskeli Fedai @mesmeso61 @MasacRE- @mrt-06 @eskici @alperuz @yigit_00 @Özgür @S.G.A.T. @Forumdash @pompy
Skandal! 1!???11!?!1!?1-ci Puan Durumu
Ayy uydurma be Aras ön planda
Son 2'de yer alanları eleyelim @serhatt @sokak sanati