Yorgunluktan çatlayın
Seni elemek için toplandık @Forumdash abicimde son tokatı indiricekSenin yüzünden elenirsem parlak çekimlerini göremeden gebercen
Yorgunluktan çatlayın
Seni elemek için toplandık @Forumdash abicimde son tokatı indiricekSenin yüzünden elenirsem parlak çekimlerini göremeden gebercen
İkiniz de birbirinizden betersinizTEK HAK EDEN BENİM
*Jüri üyelerimizden Turkuazz oylarını yanlış sıraladığını ve sayılmamasını istedi ve yeniden oylama yapmak istemediğini belirtti.
@Bully @xemrexxx @xBUGRAx @denizz19 @Yiğitt @sokak sanati @Silinmiş Üye @phoebebuffay @batuhankaralar @serhatt @Çiğdem @Sherlock @Emre Ozansoy @Aserat @vadikızı @The_Erinch @Felon @Ahmed @Maskeli Fedai @mesmeso61 @MasacRE- @mrt-06 @eskici @alperuz @yigit_00 @Özgür @S.G.A.T. @Forumdash @pompy
Ben ne yaptım be 😱
İçerde'ye yüksek verirdi, @denizz19 üzülebilir.*Jüri üyelerimizden Turkuazz oylarını yanlış sıraladığını ve sayılmamasını istedi ve yeniden oylama yapmak istemediğini belirtti.
@Bully @xemrexxx @xBUGRAx @denizz19 @Yiğitt @sokak sanati @Silinmiş Üye @phoebebuffay @batuhankaralar @serhatt @Çiğdem @Sherlock @Emre Ozansoy @Aserat @vadikızı @The_Erinch @Felon @Ahmed @Maskeli Fedai @mesmeso61 @MasacRE- @mrt-06 @eskici @alperuz @yigit_00 @Özgür @S.G.A.T. @Forumdash @pompy
Ben ne yaptım be 😱
Forumun sakin, saygıdeğer üyelerinden biri. Ne olduğumdan haberim bile yok ama çok zor bir şey başarılmış...
Oyunu verdi o 1 vermiş Deniz'eİçerde'ye yüksek verirdi, @denizz19 üzülebilir.
Burada şakalaşıyoruz iftira atmıyoruz kimseye.Kulis çevirip adamdan oy aldın dedin. Sanki kendi iradesi yok zevki yokta benim tesirimde kalacak. @Turkuazz alınıyor böyle şeylerden.
Karlı çıktı sinsi .ssO zaman sevinsin @denizz19
Forumun sakin, saygıdeğer üyelerinden biri. Ne olduğumdan haberim bile yok ama çok zor bir şey başarılmış...
Burada şakalaşıyoruz iftira atmıyoruz kimseye.
Bnde @denizz19 'un kulis çevirdiğini söylemek isterdim ama olgun davranmakta fayda var. Daha önce ki etkinlikte Avrupa Yakası en çok özlediğim dizi demiş. Şaşırttı oyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?