Başından beri sana göre değildi, böyle hastalıklı işlerle uğraşma
Geçen hafta oylamada @Çiğdem gibi boncuk dağıtırken bulunca kendimi anladım zaten bana göre olmadığını
Başından beri sana göre değildi, böyle hastalıklı işlerle uğraşma
Yerinde bir karar olmuşGeçen hafta oylamada @Çiğdem gibi boncuk dağıtırken bulunca kendimi anladım zaten bana göre olmadığını
Mezarına göndericem seni geriSizin ne mal oldunuzu bilmeyenmi var bee
Çiçeği kim tutuyor gerçekten @serhattO mor çiçeği tutan @Harunnn60 ikinizi de zehirler
@xemrexxx sülümanıyla final görmüştük aslında çokta mantıksız değilmiş hatta youtubeye o dönemden attığım iki sahne hala güncel yorumlar alıyor en çok izlenenlerohoo çok şey istiyorsun.Başla özel jüri ol. Davamında bakarız.
Biraz da @Çiğdem e baskı yap Muhteşem Yüzyılı listeye alsın.
@sokak sanati Haklıymıs karısık geldi gerçektenŞimdi olay şöyle:
* 10 yarışmacı hepsi bir dizi önerdi ve toplam 10 dizilik bir havuz yarattık. Şimdi her hafta her yarışmacı bu havuzdan bir sahne seçecek. En az puan alan yarışmacı elenecek. Hiç bir dizi bir yarışmacıya ait olmadığı için herkes istediği diziden sahne seçmekte özgür.
* Diziler sabit. Sona kadar değişmeyecek. Hesaplamalarıma göre 64 sahneye kullanılacak. Dizi başına 6.5 sahne düşüyor.
* Her hafta elenen yarışmacı elendikten sonra bir sahne daha seçiyor ve bu sahneyi de kullanım dışı oluyor. Kendisi de eleniyor, seçtiği sahneyi de kendisi ile birlikte elemiş oluyor.
Sahnelerinizi bugün 19:00da atacağım etiketli mesajdan buraya atmayı unutmayın arkadaşlar.
@xBUGRAx @sokak sanati @Yiğitt @denizz19 @mrt-06 @batuhankaralar @Çiğdem @Silinmiş Üye @serhatt @phoebebuffay
Kız şunu şuraya bırakayım da gelince kahrolsun @serhatt@xemrexxx sülümanıyla final görmüştük aslında çokta mantıksız değilmiş hatta youtubeye o dönemden attığım iki sahne hala güncel yorumlar alıyor en çok izlenenler@mrt-06 @Forumdash @serhatt @Bully @sokak sanati
Lanet dizi@xemrexxx sülümanıyla final görmüştük aslında çokta mantıksız değilmiş hatta youtubeye o dönemden attığım iki sahne hala güncel yorumlar alıyor en çok izlenenler@mrt-06 @Forumdash @serhatt @Bully @sokak sanati
Gebersin yılan!!!!!!Kız şunu şuraya bırakayım da gelince kahrolsun @serhatt
https://twitter.com/x/status/1249094876739899392
iyi işte hasret giderirler
olum nasıl imkansız, bura gireceğine gir youtube'a seç bir sahne at işte bana.Ay noluyoruz epey bildirim gelmiş dönemiyorum kusura bakmayın. Sahne nasıl yollayam ben şu an imkansız ve ötesi yani@S.G.A.T.
Gider ayak bir tane sahneyi daha götürüyorsun işte kendinle@sokak sanati Haklıymıs karısık geldi gerçektenHele elenince yine sahne seçip kendimi elemek gibi bişi var orda
Hangi dizi kaldı atılmayan?olum nasıl imkansız, bura gireceğine gir youtube'a seç bir sahne at işte bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?