Bir şeyden de eksik kalOnu görmemişim Bende katıldım @sokak sanati Sizin şarkıyada keşke erken gelebilseydim
Onlar paylassınlar ben akşam gelince seçerim zaten önce seçilmişleri görmek iyidir
Bir şeyden de eksik kalOnu görmemişim Bende katıldım @sokak sanati Sizin şarkıyada keşke erken gelebilseydim
Onlar paylassınlar ben akşam gelince seçerim zaten önce seçilmişleri görmek iyidir
Siz iki eziğe pabuç bırakır mıyım benDişlerini bile hemen abla kardeş takılırız @serhatt ın saçını yol
Mafyavari dizi seçmeVadide şansım olmazkı vadicilerde yok Bu dizilerin bence saydım 4 dizi dısındakıler çok zayıf kalmıs şöyle sağlam bişi lazım ama bu şekilde dengelide olmuş şimdi ezel koy desem denge bozulurmu @sokak sanati @serhatt
Ağır top bir dizimi seçsem yoksa dengelimi bilemedim
Son olarak formatı kısaca anlatsana her hafta bu dizilerdenmi seçez yoksa 1 dizi her ahfta elenecekmi çıkıcakmıTamamdır haber edersin.
İkinci hafta karar verecem beklemeye aldımGöz zevkimizin içine edecen desene
4 Yıldır yarısmıyorum zaten özledimBir şeyden de eksik kal
Şimdi olay şöyle:Son olarak formatı kısaca anlatsana her hafta bu dizilerdenmi seçez yoksa 1 dizi her ahfta elenecekmi çıkıcakmı
2 dakika olmasına dikkat edelimRecap var mı bunda varsa kaç dk olacak süresi Serhan? 🙄
Yarışmacı sayımız fazla. Oy verenler zorlanacaktır. İlk 2 hafta 2 dakika ile geçirelim sonrasında süreyi arttırırız.2 dakika az değil mi ya?
Cüri başkanı olursam ancaJüri ol.
ohoo çok şey istiyorsun. Başla özel jüri ol. Davamında bakarız.Cüri başkanı olursam anca
5 dakika dersek 10 sahne 10*5=50 dakika yapıyor. Sıkılır millet.Yabancı dizi olsa neyse ama bizdeki sahneler minimum 5-10 dk oluyor. 2 dk. kirparsak basi sonu cok ayri olacak bence 4 dkya 5 dkya kadar musamaha edilebilir.
4 dakika dersem 5 dakikaya tamamlarlar bunlar. Kendimden biliyorum. 2 dakika civarı deyince en fazla 2.5 dakikayı zorlayacaktır süreleri.2-4 arası degissin onun kararını yarışmacı seçerek belirlesin olmaz mı?
Kaç dakika ki sahne?
2 dakikalık sahnemi olur be saçmalama2 dakika olmasına dikkat edelim
Total dizileri izleye izleye alıştın 15 dakikalık sahnelere İlk hafta uzun sahneyle gelme.2 dakikalık sahnemi olur be saçmalama