Dizinin en acıklı sahnelerini zaten kullanamıcam, youtube kanalına yüklemediler çünküÖzelden yaz bana pisti olmayalım
En acıklı sahne o var. Duygu sömürüsü yapmam lazım
Dizinin en acıklı sahnelerini zaten kullanamıcam, youtube kanalına yüklemediler çünküÖzelden yaz bana pisti olmayalım
En acıklı sahne o var. Duygu sömürüsü yapmam lazım
Emre ile Aserat varsa sıkıntı. Buğra'ninda sağı solu belli olmuyor. En fazla Şahika ile gelirim ama benim komik bulduğumu kimse komik bulmuyor genelde
Aaa doğru @xBUGRAx da yarısıyor dimi Emirden bir aksiyon sahnesi seç foruma sevdirmiştinBen eklettim o diziyi ben dururken.
2 dakika 55 saniye uygun mudur2 yapsana onu. Biraz kesebilir misin? Yarışmacı sayısı ile ilgili süre uzun olacak. Giderek arttıracağız.
Yarışmacılar dolmadıysa desenize ayoll @sokak sanatiyarışmacı bulun bana.
Sakın onu seçmeYaprak dökümü mü sececesin
Aklımda ki sahneyi umarım seçmezsin
Ben kabuğuma çekiliyorum mola biraz@Turkuazz yarışsin
NedenBen senden korkuyorum niyeyse
Bari sen yapma. Saat 19:00'da etiketleyeceğim sahnelerinizi atmanız gerekiyor.Sahneleri şimdiden seçiyor muyuz😱 @S.G.A.T.
İĞRENÇAvrupa yakası seç @sokak sanati merak etme @Aserat @Forumdash @serhatt @xemrexxx @mrt-06 @xBUGRAx hepimiz arkanda oluruz
Tamamdır. Gelecek sefer biraz daha kısa şeyler bul lütfen2 dakika 55 saniye uygun mudur
Bari sen yapma. Saat 19:00'da etiketleyeceğim sahnelerinizi atmanız gerekiyor.
Ecünnü dizisi seçersin içinde ecünnü olur içinde zibidi olur üç sevmediğim aynı anda yanı kalbim dayanmaz @sokak sanati
Demin demedim mi yarışmacı ol diye? 😱Yarışmacılar dolmadıysa desenize ayoll @sokak sanati
2016 dan beridir yarışmıyorum yer varsa yarısırım
Beğenmeyene kapı açıkEcünnü dizisi seçersin içinde ecünnü olur içinde zibidi olur üç sevmediğim aynı anda yanı kalbim dayanmaz @sokak sanati
BŞB ile aynı şekilde. Önce konuya sonra özelden banaNiye kır falan dedin. Sahnesini bildirmiş işte. Benim seninle paylaşmam gerek miyop dimi
BŞB ile aynı şekilde. Önce konuya sonra özelden bana