Dizinin en acıklı sahnelerini zaten kullanamıcam, youtube kanalına yüklemediler çünküÖzelden yaz bana pisti olmayalım
En acıklı sahne o var. Duygu sömürüsü yapmam lazım![]()
Dizinin en acıklı sahnelerini zaten kullanamıcam, youtube kanalına yüklemediler çünküÖzelden yaz bana pisti olmayalım
En acıklı sahne o var. Duygu sömürüsü yapmam lazım![]()
Emre ile Aserat varsa sıkıntı. Buğra'ninda sağı solu belli olmuyor. En fazla Şahika ile gelirim ama benim komik bulduğumu kimse komik bulmuyor genelde![]()
Aaa doğru @xBUGRAx da yarısıyor dimiBen eklettim o diziyi ben dururken.![]()
2 dakika 55 saniye uygun mudur2 yapsana onu. Biraz kesebilir misin? Yarışmacı sayısı ile ilgili süre uzun olacak. Giderek arttıracağız.
Yarışmacılar dolmadıysa desenize ayollyarışmacı bulun bana.![]()
Sakın onu seçmeYaprak dökümü mü sececesin
Aklımda ki sahneyi umarım seçmezsin![]()
Ben kabuğuma çekiliyorum mola biraz@Turkuazz yarışsin![]()
NedenBen senden korkuyorum niyeyse![]()
![]()
![]()
Bari sen yapma.Sahneleri şimdiden seçiyor muyuz😱 @S.G.A.T.
İĞRENÇAvrupa yakası seç @sokak sanati merak etme @Aserat @Forumdash @serhatt @xemrexxx @mrt-06 @xBUGRAx hepimiz arkanda oluruz![]()
![]()
![]()
Tamamdır.2 dakika 55 saniye uygun mudur![]()
Bari sen yapma.Saat 19:00'da etiketleyeceğim sahnelerinizi atmanız gerekiyor.
![]()
Ecünnü dizisi seçersin içinde ecünnü olur içinde zibidi olur üç sevmediğim aynı anda yanı kalbim dayanmaz
Demin demedim mi yarışmacı ol diye? 😱Yarışmacılar dolmadıysa desenize ayoll@sokak sanati
2016 dan beridir yarışmıyorum yer varsa yarısırım![]()
Beğenmeyene kapı açıkEcünnü dizisi seçersin içinde ecünnü olur içinde zibidi olur üç sevmediğim aynı anda yanı kalbim dayanmaz![]()
![]()
@sokak sanati
BŞB ile aynı şekilde. Önce konuya sonra özelden banaNiye kır falan dedin. Sahnesini bildirmiş işte. Benim seninle paylaşmam gerek miyop dimi![]()
BŞB ile aynı şekilde. Önce konuya sonra özelden bana![]()