Arka Sokaklar'ı kalitesiyle döver beArka sokakların önünde günlükte yayınlanırdı rahmetli dedem arka sokakların gelmesi için bir sürü küfür saydırırdı ordakı ali rıza beeyemi ne @sokak sanati @pompy
@pompy Duymasın senaryoda ceza gelir sanaArka Sokaklar'ı kalitesiyle döver be
Hadi ordan@pompy Duymasın senaryoda ceza gelir sana
Hayat BilgisiHadi ordan
Sana mı sorcam beHayat Bilgisi
Avrupa Yakası
Kara Sevda
İçerde
Bunlardan seçin @sokak sanati Umut neysede sen ecünnü dizileriyle karşıma çıkma sakın
Hayat Bilgisi
Avrupa Yakası
Kara Sevda
İçerde
Bunlardan seçin @sokak sanati Umut neysede sen ecünnü dizileriyle karşıma çıkma sakın
O kadar çok sahne var ki karar veremiyorum
Yaprak Dökümü
Aşkı Memnu
Kara Sevda hepsi süper.
yine aşkı memnu yaprak dökümünden bazı sahnelerle kuratabilirsiniz öncekı yarısmalarda sağlam dramlar çıkıyordu ama bizim hikaye medcezir elma ve ufak tefek ecünnüleri seçenler diğer dizilerin altında yer bulurlar O dizileri sonlara koyar sonra diğerlerini üstlerde yerleştiririmSana mı sorcam be
Sevdiğim dizileri görünce dayanamadım@phoebebuffay sen niye yarışmacı oldun. Bizim yarışmayı bırakıp daha çok vakit alana geçmişsin.😱
Merak etme tam aile dramı seçecemyine aşkı memnu yaprak dökümünden bazı sahnelerle kuratabilirsiniz öncekı yarısmalarda sağlam dramlar çıkıyordu ama bizim hikaye medcezir elma ve ufak tefek ecünnüleri seçenler diğer dizilerin altında yer bulurlar O dizileri sonlara koyar sonra diğerlerini üstlerde yerleştiririm
Sevdiğim dizileri görünce dayanamadım
Üçü dışında hepsi izlediğim diziler zaten.
Merak etme tam aile dramı seçecem
Ben senden korkuyorum niyeyseMerak etme tam aile dramı seçecem
2 yapsana onu. Biraz kesebilir misin? Yarışmacı sayısı ile ilgili süre uzun olacak. Giderek arttıracağız.@S.G.A.T. süre sınırlaması var mı? 3 dk civarında olan bir sahneyle yarışabilirim değil mi
Ben de yaprak dökümü seçicem, 3 kişi aynı sahneyle gelmez umarım 😱Yaprak dökümü mü sececesin
Aklımda ki sahneyi umarım seçmezsin
Ben de yaprak dökümü seçicem, 3 kişi aynı sahneyle gelmez umarım 😱
Ben eklettim o diziyi ben dururken.Avrupa yakası seç @sokak sanati merak etme @Aserat @Forumdash @serhatt @xemrexxx @mrt-06 @xBUGRAx hepimiz arkanda oluruz
Avrupa yakası seç @sokak sanati merak etme @Aserat @Forumdash @serhatt @xemrexxx @mrt-06 @xBUGRAx hepimiz arkanda oluruz