Beğenmeyene kapı açık![]()
Onu görmemişimDemin demedim mi yarışmacı ol diye? 😱
AldımKonuyu anladın di mi? Seçilen dizilerde bir sahne seç akşam 7de paylaşırsın.
![]()
Onlar paylassınlar ben akşam gelince seçerim zaten önce seçilmişleri görmek iyidir
Beğenmeyene kapı açık![]()
Onu görmemişimDemin demedim mi yarışmacı ol diye? 😱
AldımKonuyu anladın di mi? Seçilen dizilerde bir sahne seç akşam 7de paylaşırsın.
![]()
3 dakika uzun olur yormayalım jürileri diye dedim.Kırp dedin kafam karıştı![]()
Onu görmemişimBende katıldım @sokak sanati
Sizin şarkıyada keşke erken gelebilseydim
Onlar paylassınlar ben akşam gelince seçerim zaten önce seçilmişleri görmek iyidir![]()
Vadide şansım olmazkı vadicilerde yok@Çiğdem Medcezir yerine bir dizi önersene listeye koyalım. Onu Alperuz önermişti yarışmadan ayrıldı.
Kurtlar Vadisi için ne dersin?![]()
Çukur seçVadide şansım olmazkı vadicilerde yokBu dizilerin bence saydım 4 dizi dısındakıler çok zayıf kalmıs şöyle sağlam bişi lazım ama bu şekilde dengelide olmuş şimdi ezel koy desem denge bozulurmu @sokak sanati @serhatt
![]()
Ağır top bir dizimi seçsem yoksa dengelimi bilemedim![]()
Vadi seçmen sadece o diziden sahne almanı gerektirmeyecek herkes için bir seçenek olacak önereceğin diziVadide şansım olmazkı vadicilerde yokBu dizilerin bence saydım 4 dizi dısındakıler çok zayıf kalmıs şöyle sağlam bişi lazım ama bu şekilde dengelide olmuş şimdi ezel koy desem denge bozulurmu @sokak sanati @serhatt
![]()
Ağır top bir dizimi seçsem yoksa dengelimi bilemedim![]()
Eğlenmelik katılıyorum çok şey etmemHalit ile rakip olmuştuk. Yine rakibiz. Allah yardımcın olsun![]()
Tamamdır hafta bitsin Çukur in, Medcezir out.![]()
Çukurda sahne seçimi çok![]()
Eski vadide olabilir aslında eğer bu hafta medcezir kalacaksa ozaman ben diğer haftaya kesin kararımı veririm madem vaktim var sen soru işareti olarak bırakKaradayı seç![]()
Tamamdır haber edersin.Eski vadide olabilir aslında eğer bu hafta medcezir kalacaksa ozaman ben diğer haftaya kesin kararımı veririm madem vaktim var sen soru işareti olarak bırakÇok boş dizi seçilmiş 1 tanede benlik olsun
![]()