eTV Hepsi Benim Başlıyor!

Vadide şansım olmazkı vadicilerde yok :A Bu dizilerin bence saydım 4 dizi dısındakıler çok zayıf kalmıs şöyle sağlam bişi lazım ama bu şekilde dengelide olmuş şimdi ezel koy desem denge bozulurmu @sokak sanati @serhatt :A

Ağır top bir dizimi seçsem yoksa dengelimi bilemedim :A
Mafyavari dizi seçme :A

• Güldürdün
Reactions: Çiğdem
Son olarak formatı kısaca anlatsana her hafta bu dizilerdenmi seçez yoksa 1 dizi her ahfta elenecekmi çıkıcakmı :A
Şimdi olay şöyle:

* 10 yarışmacı hepsi bir dizi önerdi ve toplam 10 dizilik bir havuz yarattık. Şimdi her hafta her yarışmacı bu havuzdan bir sahne seçecek. En az puan alan yarışmacı elenecek. Hiç bir dizi bir yarışmacıya ait olmadığı için herkes istediği diziden sahne seçmekte özgür.

* Diziler sabit. Sona kadar değişmeyecek. Hesaplamalarıma göre 64 sahneye kullanılacak. Dizi başına 6.5 sahne düşüyor. :A

* Her hafta elenen yarışmacı elendikten sonra bir sahne daha seçiyor ve bu sahneyi de kullanım dışı oluyor. Kendisi de eleniyor, seçtiği sahneyi de kendisi ile birlikte elemiş oluyor.

Sahnelerinizi bugün 19:00da atacağım etiketli mesajdan buraya atmayı unutmayın arkadaşlar. :D
@xBUGRAx @sokak sanati @Yiğitt @denizz19 @mrt-06 @batuhankaralar @Çiğdem @Silinmiş Üye @serhatt @phoebebuffay