Tam tersine seni kandırmıştı
Ozaman ben edim diyorum ben şikayet etmiyorum şansına yine kurtuldu olumduz smile bile atmadım hiç @S.G.A.T.İnanmadı ki
Tam tersine seni kandırmıştı
Ozaman ben edim diyorum ben şikayet etmiyorum şansına yine kurtuldu olumduz smile bile atmadım hiç @S.G.A.T.İnanmadı ki
Ozaman ben edim diyorum ben şikayet etmiyorum şansına yine kurtuldu olumduz smile bile atmadım hiç @S.G.A.T.
@Maskeli Fedai e istediğini yapabilirsin cnm serbest @S.G.A.T. Size özel kapatsın konuyu yarına kadar
Kim kimin etrafında 4 dönecek göreceğiz
@Maskeli Fedai e istediğini yapabilirsin cnm serbest @S.G.A.T. Size özel kapatsın konuyu yarına kadar
Kim kimin etrafında 4 dönecek göreceğiz
Uyar bana@Maskeli Fedai e istediğini yapabilirsin cnm serbest @S.G.A.T. Size özel kapatsın konuyu yarına kadar
Ama @sokak sanati kötü tepki vermiş mesajıma verdini düşünmüyorum çürük malzemeyi sevmedi bence @Maskeli Fedai
Ama @sokak sanati kötü tepki vermiş mesajıma verdini düşünmüyorum çürük malzemeyi sevmedi bence @Maskeli Fedai
Ne diyon be .ss@Maskeli Fedai zaten @serhatt ve @xBUGRAx ile 3'lü kapalı kalmışlar. Yine onlarla kalacağını düşünüyorum
Ne diyon be .ss
@Maskeli Fedai ile biz arkadaşız böyle iftiralarla bize bulaşmayın.@Maskeli Fedai 'nin çiftleşme zamanı gelmiş. @Çiğdem birini arıyordu bende sizi önerdim
@Maskeli Fedai ile biz arkadaşız böyle iftiralarla bize bulaşmayın.
Uydurma be yalancı şey .ssO seni öyle görmüyor. Özelde bana söyledi..
Benden sonra tufan.Biriniz de çıkıp demiyor ki video nerede
- YouTube
www.youtube.com
@Bully @xemrexxx @xBUGRAx @denizz19 @Yiğitt @sokak sanati @Silinmiş Üye @phoebebuffay @batuhankaralar @serhatt @Çiğdem @Sherlock @Emre Ozansoy @Aserat @vadikızı @The_Erinch @Felon @Ahmed @Maskeli Fedai @mesmeso61 @MasacRE- @mrt-06 @eskici @alperuz @yigit_00 @Özgür @S.G.A.T. @Forumdash @pompy
Benden sonra tufan.
Ela gözlü çöl ahum Leyla'yı yalnız bırakmak istemiyorum.Oy vermeyeceksin dimi. Sakın oy kullanma bu hafta.
Aslında UTC'ler ve İçerde son sıraya yerleşse. Yaprak Dökümü ve Yasak Elma ilk 2 olsa. Kara Sevda'ya 3 ve 4 kalıyor. Verede bilirsin
Ela gözlü çöl ahum Leyla'yı yalnız bırakmak istemiyorum.
BSB'de ki akıbetini düşünerek oy ver. Zaten riskli seçim yapmışsın
Yabancı şarkı etkinliğine baktın mı.