Tam tersine seni kandırmıştı![]()
Ozaman ben edim diyorum ben şikayet etmiyorum şansına yine kurtuldu olumduz smile bile atmadım hiçİnanmadı ki![]()
Tam tersine seni kandırmıştı![]()
Ozaman ben edim diyorum ben şikayet etmiyorum şansına yine kurtuldu olumduz smile bile atmadım hiçİnanmadı ki![]()
Ozaman ben edim diyorum ben şikayet etmiyorum şansına yine kurtuldu olumduz smile bile atmadım hiç![]()
![]()
@S.G.A.T.
@Maskeli Fedai e istediğini yapabilirsin cnm serbest
Kim kimin etrafında 4 dönecek göreceğiz
@Maskeli Fedai e istediğini yapabilirsin cnm serbest![]()
![]()
@S.G.A.T. Size özel kapatsın konuyu yarına kadar
![]()
Kim kimin etrafında 4 dönecek göreceğiz![]()
Uyar bana@Maskeli Fedai e istediğini yapabilirsin cnm serbest![]()
![]()
@S.G.A.T. Size özel kapatsın konuyu yarına kadar
![]()
Ama @sokak sanati kötü tepki vermiş mesajıma verdini düşünmüyorum çürük malzemeyi sevmedi bence
Ama @sokak sanati kötü tepki vermiş mesajıma verdini düşünmüyorum çürük malzemeyi sevmedi bence@Maskeli Fedai
Ne diyon be .ss@Maskeli Fedai zaten @serhatt ve @xBUGRAx ile 3'lü kapalı kalmışlar. Yine onlarla kalacağını düşünüyorum![]()
Ne diyon be .ss
@Maskeli Fedai ile biz arkadaşız böyle iftiralarla bize bulaşmayın.
@Maskeli Fedai ile biz arkadaşız böyle iftiralarla bize bulaşmayın.
Uydurma be yalancı şey .ssO seni öyle görmüyor. Özelde bana söyledi..
Benden sonra tufan.Biriniz de çıkıp demiyor ki video nerede
- YouTube
www.youtube.com
@Bully @xemrexxx @xBUGRAx @denizz19 @Yiğitt @sokak sanati @Silinmiş Üye @phoebebuffay @batuhankaralar @serhatt @Çiğdem @Sherlock @Emre Ozansoy @Aserat @vadikızı @The_Erinch @Felon @Ahmed @Maskeli Fedai @mesmeso61 @MasacRE- @mrt-06 @eskici @alperuz @yigit_00 @Özgür @S.G.A.T. @Forumdash @pompy
Benden sonra tufan.![]()
Ela gözlü çöl ahum Leyla'yı yalnız bırakmak istemiyorum.Oy vermeyeceksin dimi. Sakın oy kullanma bu hafta.
Aslında UTC'ler ve İçerde son sıraya yerleşse. Yaprak Dökümü ve Yasak Elma ilk 2 olsa. Kara Sevda'ya 3 ve 4 kalıyor. Verede bilirsin![]()
Ela gözlü çöl ahum Leyla'yı yalnız bırakmak istemiyorum.![]()
BSB'de ki akıbetini düşünerek oy ver. Zaten riskli seçim yapmışsın
Yabancı şarkı etkinliğine baktın mı.![]()