Ben bu yarısmaya alınmadığım için protesto ediyoyrum oy falan yok
Neslihan atagü'ü seviyor musun
Seviyorsan oy ver şarkın çok güzelmiş
Ben bu yarısmaya alınmadığım için protesto ediyoyrum oy falan yok
Neslihan atagü'ü seviyor musun
Seviyorsan oy ver şarkın çok güzelmiş
Dualar seninle olsun, oy yok
Üzgünüm onlar bu hafta yükseği hak ettiBiz rakip değiliz canım. Deniz ve Batuhan'ın sahnelerine düşük oylar lazım
ikinizden biri benden tam puan almış..baktımda şimdi @sokak sanati
Umarım o benimdir 2 hafta da hiç iyi puanlar almamıştım sendenikinizden biri benden tam puan almış..baktımda şimdi @sokak sanati
Evet ya; 3 puana sabitlenmişin hep 🙄Umarım o benimdir 2 hafta da hiç iyi puanlar almamıştım senden
TeşekkürlerEvet ya; 3 puana sabitlenmişin hep 🙄
Olsun bu hafta 3 olmadığını bil yeter
@S.G.A.T. sanırım puanlarda değişim olması gerekecek Eyübün durumundan dolayı.
Kara Sevda'da niye hep Neslihan'ın bağırıp ağladığı sahneleri seçiyorsunuz ya kulağım kanıyor @Yiğitt @sokak sanati
Biraz avatarındaki asaletin sahnelerini paylaş belki tam puan alırsınSeni öldürürüm. En sevdiğim sahne ile gelmişsin zaten
Biraz avatarındaki asaletin sahnelerini paylaş belki tam puan alırsın
Ne güzel kavga vardı ne istiyorsun?Kara Sevda'da niye hep Neslihan'ın bağırıp ağladığı sahneleri seçiyorsunuz ya kulağım kanıyor @Yiğitt @sokak sanati
Kavga sahneleri UTC ve Yasak Elma'da vardı yanlış sahne seçmişsinNe güzel kavga vardı ne istiyorsun?
hımm... o zaman genelede bir açıklama yapar diğer yarışmadada öyle olucak o zaman.İki kişi elenecekmis bana öyle bir açıklama yaptı.
hımm... o zaman genelede bir açıklama yapar diğer yarışmadada öyle olucak o zaman.