Neyse kalsın, değiştirmeyeceğim sahnemi
Recap: 1:30-5:10
Sende mi kavga sahnesi
Benimki önceden belliydi biliyorsun. Ben yine herkes dram sahneleriyle gelir, bir farklilık yapayım dedim. Herkes kavga sahnesiyle gelmiş bu sefer Ama benim sahnem hepsinden iyiSende mi kavga sahnesi
Bunu soracağına soyadım gibi emindim.@The_Erinch sahneme neden üzüldün? Üzücü olduğu için mi? Sece seçe bunu mu seçtin mi dedin yoksa
Her aile bir ağaçtır; mevsimler değişir, bazen çiçekler açar, bazen yapraklar dökülür.
Bir kadının, abisi ve kardeşi yüzünden ikinci kez sevdiği insan elinden alınıyor. Bu dramatik sahneye kıymetli oylarınızı bekliyorum.
6.00 - 10.20 arası izleyiniz.
@Bully @xemrexxx @xBUGRAx @denizz19 @Yiğitt @sokak sanati @phoebebuffay @batuhankaralar @Çiğdem @Aserat @vadikızı @The_Erinch @Felon @Ahmed @Maskeli Fedai @mesmeso61 @MasacRE- @mrt-06 @eskici @alperuz @yigit_00 @Özgür @S.G.A.T. @Forumdash @pompy
1.50- 3.50
Neslihan Atagul'ün oynadığı Nihan karakterinin kardeşi ölüyor ve kardeşinin ölmesi sonucu Nihan'ın feryadını dinliyoruz.
Her aile bir ağaçtır; mevsimler değişir, bazen çiçekler açar, bazen yapraklar dökülür.
Bir kadının, abisi ve kardeşi yüzünden ikinci kez sevdiği insan elinden alınıyor. Bu dramatik sahneye kıymetli oylarınızı bekliyorum.
6.00 - 10.20 arası izleyiniz.
@Bully @xemrexxx @xBUGRAx @denizz19 @Yiğitt @sokak sanati @phoebebuffay @batuhankaralar @Çiğdem @Aserat @vadikızı @The_Erinch @Felon @Ahmed @Maskeli Fedai @mesmeso61 @MasacRE- @mrt-06 @eskici @alperuz @yigit_00 @Özgür @S.G.A.T. @Forumdash @pompy
Tüm sahnelerde kadınlar bağırıp sinir krizi geçiriyor 😱
Tüm sahnelerde kadınlar bağırıp sinir krizi geçiriyor 😱😱
Kadınların ezildiği bir dünyada yaşıyoruz malesef...Tüm sahnelerde kadınlar bağırıp sinir krizi geçiriyor 😱
Tüm sahnelerde kadınlar bağırıp sinir krizi geçiriyor 😱😱
Bunu soracağına soyadım gibi emindim.
Bu sefer kazana düşmedin ; hadi iyisin
Fazia..
3. haftadayız çıksın yukarı biraz kusura bakma@serhatt sen de abartmışsın millet 2 dakikaya indiriyor. 4.20 ne
Fazia..
1 | batuhankaralar | Yıldız, Leyla'ya saldırdı! - Yasak Elma | |
2 | Yiğitt | Kara Sevda - Kan Donduran Yüzleşme | 4.24 - 6.58 |
3 | Silinmiş Üye | İçerde 14. Bölüm - Aç Gözlerini Müdürüm | 1.00-3.22 |
4 | sokak sanati | Kara Sevda - Sen Kardeşimi Değil Beni Öldürdün | 1.50- 3.50 |
5 | Serhatt | Leyla SİNİR KRİZİ Geçirdi! | Yaprak Dökümü | 6:00 - 10:20 |
6 | phoebebuffay | Ufak Tefek Cinayetler - Arzu Çılgına Döndü | 1:30-5:10 |
7 | Denizz19 | Ufak Tefek Cinayetler - Büyük Kavga | |
BerbatBurakcım müthiş sahne mi nasıl buldun
Berbat
Umrumda değil Hiçbir yarışmada sana yüksek puan çıkmayacak bendenDiyarbakır kızı Neslihan'ı beğenmiyor musun
Umrumda değil Hiçbir yarışmada sana yüksek puan çıkmayacak benden
Senle kankalık mı 😱 Güleyim bariHani kankaydık ölümüne..
Senle kankalık mı 😱 Güleyim bari