Maskeli Fedai
Favori Üye
Turabi mi kaldı Köprüden çok sular aktıTurabi zamanında hiç öyle demiyordun. Eteğime yapışıyordun. Affet diye.
Turabi mi kaldı Köprüden çok sular aktıTurabi zamanında hiç öyle demiyordun. Eteğime yapışıyordun. Affet diye.
Biriniz de çıkıp demiyor ki video neredeOylamamız başladı. 7 yarışmacımız sahnelerini paylaştı. Jüri üyeleri en beğendikleri sahneden başlayıp 7'den 1'e kadar, yarışmacılar 6'dan 1'e kadar, baş jürilerimiz ise tüm sahnelere 10 ve 1 arası puanla oylayacaklar. Bol Şans!
Son oy gönderme saati 22 nisan çarşamba 18:00
1 batuhankaralar Yıldız, Leyla'ya saldırdı! - Yasak Elma 2 Yiğitt Kara Sevda - Kan Donduran Yüzleşme 4.24 - 6.58 3 Silinmiş Üye İçerde 14. Bölüm - Aç Gözlerini Müdürüm 1.00-3.22 4 sokak sanati Kara Sevda - Sen Kardeşimi Değil Beni Öldürdün 1.50- 3.50 5 Serhatt Leyla SİNİR KRİZİ Geçirdi! | Yaprak Dökümü 6:00 - 10:20 6 phoebebuffay Ufak Tefek Cinayetler - Arzu Çılgına Döndü 1:30-5:10 7 Denizz19 Ufak Tefek Cinayetler - Büyük Kavga
@Bully @xemrexxx @xBUGRAx @denizz19 @Yiğitt @sokak sanati @Silinmiş Üye @phoebebuffay @batuhankaralar @serhatt @Çiğdem @Sherlock @Emre Ozansoy @Aserat @vadikızı @The_Erinch @Felon @Ahmed @Maskeli Fedai @mesmeso61 @MasacRE- @mrt-06 @eskici @alperuz @yigit_00 @Özgür @S.G.A.T. @Forumdash @pompy
Turabi mi kaldı Köprüden çok sular aktı
Kötü günlerdi.. Seninle zoraki arkadaşlık kuruyordum3 yılımız Turabi ile geçti. 3 senemizi çöpe mi atacaksın.
Kötü günlerdi.. Seninle zoraki arkadaşlık kuruyordum
Gerçekler acıttı mı..Kes lan oy ver çekil züppe
Gerçekler acıttı mı..
Seni şikayet edeceğim bana hakaretindej dolayı..Eski Vadiciden dost olmazmış bunu anladım..
Seni şikayet edeceğim bana hakaretindej dolayı..
Hak ettin..Sende mi brütüsEkli dosyayı görüntüle 78765
Oylamada görürsün@Maskeli Fedai benim sahnemi nasıl buldun
Olayı bilmiyorumda @Maskeli Fedai yi kim savunur
İpucu verOylamada görürsün
Sokak sanatini şikayet edecekmişOlayı bilmiyorumda @Maskeli Fedai yi kim savunur
Olayı bilmiyorumda @Maskeli Fedai yi kim savunur
@sokak sanati Onu kandırmıstı vadiden dolayı @Maskeli Fedai
Tam tersine seni kandırmıştı@sokak sanati Onu kandırmıstı vadiden dolayı @Maskeli Fedai