Neyse özele geçelim burada ulu orta konuşmayalım anlaşmamızı![]()
Normal bir şekilde konuşuyoruz sadeceHepsini SS alıyorumadfsgahdjsakdl @eskici
Neyse özele geçelim burada ulu orta konuşmayalım anlaşmamızı![]()
Normal bir şekilde konuşuyoruz sadeceHepsini SS alıyorumadfsgahdjsakdl @eskici
Sabah yollayayım![]()
Tuşların çalişmiyor. O yuzden dikate almıyorum bu dedikleriniİnsan + tusunu nasl bozabilir
![]()
Sorma şu sıralar unutkanım aslında ama sabah yollarım bugün oylama yapacaktım ama sahneleri izlemedim daha ondan sabah bakacağımUnutursun. Geçen hafta gibi akşama kalır kesinKara sevda seçen zaten 3 kişiyiz
![]()
Sorma şu sıralar unutkanım aslında ama sabah yollarım bugün oylama yapacaktım ama sahneleri izlemedim daha ondan sabah bakacağım![]()
Dokunmatik ekranı bozmusundurTelefondan yazıyorum ben. Tuş yok. Sen yine eskide kaldın![]()
Dokunmatik ekranı bozmusundurElektrik alamıyordur + tuşunun oldugu yer
![]()
Düşük puan verirsin olur biterAyy bayılacam ufak tefek ecünnüler basmıs haftayı![]()
![]()
@eskici @Forumdash @sokak sanati @Maskeli Fedai @serhatt @xemrexxx
Ayy bayılacam ufak tefek ecünnüler basmıs haftayı![]()
![]()
Sen fırsatını bulursan etiket yolla oy kullanayım bu sezon yarışmalara çok odaklanamadım konularda fazla yorum yapamıyorum ama bari oy kullanayımYarın yine hatırlarım sana yolladığından emin olmak istiyorum![]()
Sen fırsatını bulursan etiket yolla oy kullanayım bu sezon yarışmalara çok odaklanamadım konularda fazla yorum yapamıyorum ama bari oy kullanayım![]()
Normal bir şekilde konuşuyoruz sadece![]()
Mobing yapıyorsun resmen adgashdjYok kesin - puan. Bak yine yaptım + değil -puanEleneceksin ve yarışmalara küseceksin inşallah
![]()
Sorma bacım. Ecünnüler, çürük elma derken içerdeden sonra ki puanın bana kaldı![]()
Elmada var evet zaten böyle diziler yüzünden @serhatt a ağız tadıyla kötü veremiyorumDüşük puan verirsin olur biter![]()
Sadece o mu bide kara mara sevda var ayy bayılacajj. İçim şiştiydi izlerken recapleriAyy bayılacam ufak tefek ecünnüler basmıs haftayı![]()
![]()
Biz plaza halkı olarak mobing diyoruzÖyle bi şey yok. Anlaşma diyoruz biz buna![]()
@Yiğitt @sokak sanati Şu emiri koymuyorlarkı bir tuturmuslar kurbağa gözlü kızSadece o mu bide kara mara sevda var ayy bayılacajj. İçim şiştiydi izlerken recapleri@sokak sanati avatarındaki herifli bi sahne bari koysaydın
Burak izledim uzun zaman sonra
![]()
Sadece o mu bide kara mara sevda var ayy bayılacajj. İçim şiştiydi izlerken recapleri@sokak sanati avatarındaki herifli bi sahne bari koysaydın
Burak izledim uzun zaman sonra
![]()