@denizz19 Hayrettin'i ikna edelimde jüri olsun. Zaten 6 tane sahne var @hayret bi şey
Muhteşem oylarına ve Neslihan atagul'ün sana ihtiyacı var
Muhteşem oylarına ve Neslihan atagul'ün sana ihtiyacı var
Güzel versek bile beğenmiyorsun ki
Güzel versek bile beğenmiyorsun ki
Geçen hafta 6 puanı beğenmedinNasıl yani iki haftadır güzel puan veriyorsun teşekkür ediyorum
Geçen hafta 6 puanı beğenmedin
Sahnelere bakmam lazım önce8 puan verme fırsatın varken neden 6 dedim Bu hafta Vadi yok 7 puan benim
Sahnelere bakmam lazım önce
1 gün mü sürüyor oylamaBu akşam sonuçlar var. Hiç beni kışkırtmayın BSB oylamasında. @Forumdash ile @dreamy kaybetti zaten. Siz bari kazanın beni. @Ahmed oy nerde
1 gün mü sürüyor oylama
Sen şuan yarın akşam için yanıp tutuşuyon @ÇiğdemBu akşam sonuçlar var. Hiç beni kışkırtmayın BSB oylamasında. @Forumdash ile @dreamy kaybetti zaten. Siz bari kazanın beni. @Ahmed oy nerde
Diğer yarışmayla karıştırmışımDün başladı
Diğer yarışmayla karıştırmışım
Ne konu bakımındanBu yarışma 5 haftaya bitecek zaten. Sen kazançlı çıkacaksın
Ne konu bakımından
Genel olarak güzel sahnelerle geliyorsun zaten ve genel olarak da iyi puan veriyorum daha neBşB'de Gülşen ile zirve konusu olabilir
Genel olarak güzel sahnelerle geliyorsun zaten ve genel olarak da iyi puan veriyorum daha ne
Hepsini SS alıyorumadfsgahdjsakdl @eskiciNeyse özele geçelim burada ulu orta konuşmayalım anlaşmamızı
Hepsini SS alıyorumadfsgahdjsakdl @eskici
Sabah yollayayım
Tuşların çalişmiyor. O yuzden dikate almıyorum bu dediklerini İnsan + tusunu nasl bozabilir-1 puan daha kazandın BşB'de