Neyse özele geçelim burada ulu orta konuşmayalım anlaşmamızı
Normal bir şekilde konuşuyoruz sadeceHepsini SS alıyorumadfsgahdjsakdl @eskici
Neyse özele geçelim burada ulu orta konuşmayalım anlaşmamızı
Normal bir şekilde konuşuyoruz sadeceHepsini SS alıyorumadfsgahdjsakdl @eskici
Sabah yollayayım
Tuşların çalişmiyor. O yuzden dikate almıyorum bu dediklerini İnsan + tusunu nasl bozabilir
Sorma şu sıralar unutkanım aslında ama sabah yollarım bugün oylama yapacaktım ama sahneleri izlemedim daha ondan sabah bakacağımUnutursun. Geçen hafta gibi akşama kalır kesin Kara sevda seçen zaten 3 kişiyiz
Sorma şu sıralar unutkanım aslında ama sabah yollarım bugün oylama yapacaktım ama sahneleri izlemedim daha ondan sabah bakacağım
Dokunmatik ekranı bozmusundur Elektrik alamıyordur + tuşunun oldugu yerTelefondan yazıyorum ben. Tuş yok. Sen yine eskide kaldın
Dokunmatik ekranı bozmusundur Elektrik alamıyordur + tuşunun oldugu yer
Düşük puan verirsin olur biterAyy bayılacam ufak tefek ecünnüler basmıs haftayı @eskici @Forumdash @sokak sanati @Maskeli Fedai @serhatt @xemrexxx
Ayy bayılacam ufak tefek ecünnüler basmıs haftayı @eskici @Forumdash @sokak sanati @Maskeli Fedai @serhatt @xemrexxx
Sen fırsatını bulursan etiket yolla oy kullanayım bu sezon yarışmalara çok odaklanamadım konularda fazla yorum yapamıyorum ama bari oy kullanayımYarın yine hatırlarım sana yolladığından emin olmak istiyorum
Sen fırsatını bulursan etiket yolla oy kullanayım bu sezon yarışmalara çok odaklanamadım konularda fazla yorum yapamıyorum ama bari oy kullanayım
Normal bir şekilde konuşuyoruz sadece
Mobing yapıyorsun resmen adgashdj @kerem mudahale plsYok kesin - puan. Bak yine yaptım + değil -puan Eleneceksin ve yarışmalara küseceksin inşallah
Sorma bacım. Ecünnüler, çürük elma derken içerdeden sonra ki puanın bana kaldı
Elmada var evet zaten böyle diziler yüzünden @serhatt a ağız tadıyla kötü veremiyorum @ForumdashDüşük puan verirsin olur biter
Mobing yapıyorsun resmen adgashdj @kerem mudahale pls
Sadece o mu bide kara mara sevda var ayy bayılacajj. İçim şiştiydi izlerken recapleri @sokak sanati avatarındaki herifli bi sahne bari koysaydın Burak izledim uzun zaman sonraAyy bayılacam ufak tefek ecünnüler basmıs haftayı @eskici @Forumdash @sokak sanati @Maskeli Fedai @serhatt @xemrexxx
Biz plaza halkı olarak mobing diyoruzÖyle bi şey yok. Anlaşma diyoruz biz buna
Elmada var evet zaten böyle diziler yüzünden @serhatt a ağız tadıyla kötü veremiyorum @Forumdash
@Yiğitt @sokak sanati Şu emiri koymuyorlarkı bir tuturmuslar kurbağa gözlü kız Şanslarına kötü diziler çok bu haftaSadece o mu bide kara mara sevda var ayy bayılacajj. İçim şiştiydi izlerken recapleri @sokak sanati avatarındaki herifli bi sahne bari koysaydın Burak izledim uzun zaman sonra
Sadece o mu bide kara mara sevda var ayy bayılacajj. İçim şiştiydi izlerken recapleri @sokak sanati avatarındaki herifli bi sahne bari koysaydın Burak izledim uzun zaman sonra