Yarışmalardan soğuttu forum.Neden veremiyorsun dün de mi vermedin. 😱
Yarışmalardan soğuttu forum.Neden veremiyorsun dün de mi vermedin. 😱
BŞB kolay ona oy versen yeter bu hafta özellikle canım yorma kendini.Yarışmalardan soğuttu forum.Ve BŞB kadar kolay değil bunu oylamak.
Rap sevmem.BŞB kolay ona oy versen yeter bu hafta özellikle canım yorma kendini.
BŞB kolay ona oy versen yeter bu hafta özellikle canım yorma kendini.
Metres Oya daha da soğutur kusura bakma.Sevdiririz.
O zaman haftaya Çakır'ın ölüm sahnesiyle geliyorumEvinde silahla vuruluyor işte.
O zaman haftaya Çakır'ın ölüm sahnesiyle geliyorum
Sahnelerinizi bana özelden atın oylamayı başlatalım
Birazdan başlatacağım. Nereye istersen atarsın.
En son ne zamanBirazdan başlatacağım. Nereye istersen atarsın.
Geçen haftadan sonra baya iyi bir puan verdim sanaSahnem çok iddialı güzel oylarınızı bekliyorum
3-6 arası recap
Sahnem
5.45-9.30
Aşkı arayan bir aşk hikayesi... Bizleri aşka, aşkın gücüne inandıran, sevdiğin insan için neleri göze alabileceğini gösteren hikayenin baş kahramanlarının bu etkileyici sahnesine siz değerli jüriden ve canım arkadaşlarımdan harika puanlar bekliyorum
Dakika 2.25'ten başlayıp sonuna kadar izlersiniz.
@Bully @MasacRE- @mrt-06 @xBUGRAx @denizz19 @Yiğitt @sokak sanati @phoebebuffay @batuhankaralar @Çiğdem @Aserat @vadikızı @The_Erinch @DarkLegenD @Felon @Ahmed @Maskeli Fedai @mesmeso61 @eskici @alperuz @yigit_00 @Özgür @xemrexxx @S.G.A.T.
Batuhan dısında diğerleri Allaha emanet nasıl oylayacaz3:20-6:20 arası
Geçen haftadan sonra baya iyi bir puan verdim sanaBizim hikayeden sonra kara sevdayla gelerek birkaç level kalite atlamışsın
Ama duyduğuma göre @sokak sanati sana 1 puan vericekmiş, sahnesini çaldığını söylüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?