Maskeli Fedai
Favori Üye
Şakacı şey.. İzlemeseydinSenin için vadi izledim ben. Seninde artık Bihter için ağlaman lazımDi. Ben Çakır için ne kadar mevlit okuttum biliyor musun sen..
Şakacı şey.. İzlemeseydinSenin için vadi izledim ben. Seninde artık Bihter için ağlaman lazımDi. Ben Çakır için ne kadar mevlit okuttum biliyor musun sen..
birde beni düşün önce eyüp sonra sedef ..içim dışıma çıktı arkasından umudu kaldıramadım sen gene kazana düştün umutt
@Silinmiş Üye @phoebebuffay @sokak sanati
Çakır'ın ölüm sahnesini anlat
Tamam canım Firdevs Hanımın kızı yapsın, ona helal. Ama ağlayınca makyaji da bozulsun please. Daha 2010'da kalici makyaj yoktu, aglayinca bozuluyordu. Bir de ıhı ıhı ahhaaaa diye hüngür şakık ağlayan bir kadının ki tamamen bozulmalı.
Bu nasıl bi iltifat böyle.Senin bu tatlılığın ne olcak yaa. Eda Ece'ye mi özeniyorsun.
Burhan mı geliyor, Şahika Koçarslanlı gelsin bence.Ağlayan bir palyaço olarak bu hafta da sizi güldüreceğim bekleyin.
Çakır'ın ölüm sahnesini anlat
Alırken yaninda olduğun için ve kullandığı ürünleri cok net bildigin icin daha fazla bir sey demiyorum canım.
Son cümleye kadar iyi gidiyordunÇok büyük adamdı çakır. Yiğit adamı nasıl kıydılar. Evine silahla vuruluyor.
Son cümleye kadar iyi gidiyordun
Gelecek sıra Türkiye'nin 14. zenginine de.Burhan mı geliyor, Şahika Koçarslanlı gelsin bence.
4 sahne Beren saat. Ne kadın bee @Silinmiş Üye
Sıtkı hocam duyguyu veremiyorsun dedi Beren'e baştan aldı sahneyi.
Oy verebilirsem Buhran'a rağmen tam puan.
15.37 - 17.37 arası
Neden veremiyorsun dün de mi vermedin. 😱Oy verebilirsem Buhran'a rağmen tam puan.