eTV Hepsi Benim 2. Hafta. Oylama Başladı!

Rap sevmem. :A Hele ki oradan ayrı soğudum. :A
Sevdiririz. :A

Ufak Tefek Cinayetler 5. Bölüm Göz Gözü Görmüyor Şarkı Ve Sözleri ...

• Güldürdün
Reactions: Aserat
Aşkı arayan bir aşk hikayesi... Bizleri aşka, aşkın gücüne inandıran, sevdiğin insan için neleri göze alabileceğini gösteren hikayenin baş kahramanlarının bu etkileyici sahnesine siz değerli jüriden ve canım arkadaşlarımdan harika puanlar bekliyorum :bhr:

Dakika 2.25'ten başlayıp sonuna kadar izlersiniz.

@Bully @MasacRE- @mrt-06 @xBUGRAx @denizz19 @Yiğitt @sokak sanati @phoebebuffay @batuhankaralar @Çiğdem @Aserat @vadikızı @The_Erinch @DarkLegenD @Felon @Ahmed @Maskeli Fedai @mesmeso61 @eskici @alperuz @yigit_00 @Özgür @xemrexxx @S.G.A.T.
Batuhan dısında diğerleri Allaha emanet nasıl oylayacaz :A :A :A @xemrexxx Gibi yetkide almadımkı batu 10 diğerleri 1 diyeyim :A :A :A @S.G.A.T.

Batuhan dısında diğerleri Allaha emanet nasıl oylayacaz :A :A :A @xemrexxx Gibi yetkide almadımkı batu 10 diğerleri 1 diyeyim :A :A :A @S.G.A.T.

Yemin ederim yolar seni gider ayak😡
Anne olunca anlarsın bu sahnenin kıymetini. Beren nasıl annesine yalvarıyor. Anne nasıl dayanıcam diyor.:T:

@xemrexxx sahne mi nasıl buldun. Jüri başı olarak senin oyun önemli :A

Geçen haftadan sonra baya iyi bir puan verdim sana :A Bizim hikayeden sonra kara sevdayla gelerek birkaç level kalite atlamışsın :A
Ama duyduğuma göre @sokak sanati sana 1 puan vericekmiş, sahnesini çaldığını söylüyor :A

Nihan Kozcuoğlu'na kötü puan çıkmaz benden ama @denizz19 'a karşı bi sinirlenmedim değil hani:A

• Güldürdün
Reactions: sokak sanati