eTV Hepsi Benim 2. Hafta. Oylama Başladı!

Beren Saat'in en iyi oyunculuğu. Bu haftayı es geçmek olmaz. Yarışmalarla barışmak için Beren en iyi sebeptir:Z
Şu sıralar ayarlarım çok bozuk :A herşeyden kaçıyorum çıkıp dışarıya bağırmak istiyorum :A:A oy kullanalım çok yok kullanırsam öbür yarışmalara da kullanmalıyım ama o kadar istek yok :D

• İlginç
Reactions: sokak sanati
Şu sıralar ayarlarım çok bozuk :A herşeyden kaçıyorum çıkıp dışarıya bağırmak istiyorum :A:A oy kullanalım çok yok kullanırsam öbür yarışmalara da kullanmalıyım ama o kadar istek yok :D

Karantinadandır o. Kafan dağılmış olur bu sahneleri izleyerek. Keşke BSB'de benim dediğim sahneleri seçseydin. O seni baya düşürdü moral olarak.:(

• Beğendim
Reactions: Turkuazz
Karantinadandır o. Kafan dağılmış olur bu sahneleri izleyerek. Keşke BSB'de benim dediğim sahneleri seçseydin. O seni baya düşürdü moral olarak.:(
Bak orda haklısın işin özü modum düştü o yarışmadan ötürü aslında çok fazla umursamazdım elenmeyi daha önceden de erken elendiğim bazı yarışmalarda umursamıyordum ancak bu yarışmada moralim çok düştü.kabuğuma çekildim şu sıralar.bende hoşnut değilim moralsizliğimden ama inşallah aşabilirim..
Oy kullanma konusunda hala kararsızım ama kullanmaya çalışacağım 😊

• Harika
Bak orda haklısın işin özü modum düştü o yarışmadan ötürü aslında çok fazla umursamazdım elenmeyi daha önceden de erken elendiğim bazı yarışmalarda umursamıyordum ancak bu yarışmada moralim çok düştü.kabuğuma çekildim şu sıralar.bende hoşnut değilim moralsizliğimden ama inşallah aşabilirim..
Oy kullanma konusunda hala kararsızım ama kullanmaya çalışacağım 😊

Karantinada ki güzel kafa dağıtmaydı o yarışma bizim için. Jüri olarak kal ki yine kafan dağılsın. Ciddiye alma. Seni eleyenlerden intikam alalım :Z

• Harika
Karantinada ki güzel kafa dağıtmaydı o yarışma bizim için. Jüri olarak kal ki yine kafan dağılsın. Ciddiye alma. Seni eleyenlerden intikam alalım :Z
Sırf elendim diye kırgın değilim kimseye düşük puan oylanabilir ama youtubede 110 mn tık almış şarkıya şarkın çok kötü dedi bazıları.hani dese bana hitap etmiyor anlardım sonuçta herkesin müzik kulağı başka ama paylaşılan şarkıların içinde sırf en yeni düet benim paylaştığım şarkı diye elendiğimi düşünüyorum.o açıdan sen haklı çıktın aslında.bana değiştir dedin ama ben forumun düşük oylamalarını unutmuştum :)

• Üzücü
Sırf elendim diye kırgın değilim kimseye düşük puan oylanabilir ama youtubede 110 mn tık almış şarkıya şarkın çok kötü dedi bazıları.hani dese bana hitap etmiyor anlardım sonuçta herkesin müzik kulağı başka ama paylaşılan şarkıların içinde sırf en yeni düet benim paylaştığım şarkı diye elendiğimi düşünüyorum.o açıdan sen haklı çıktın aslında.bsna değiştir dedin ama ben forumun düşük oylamalarını unutmuştum :)

Benim beğendiğim bi şarkı değildi. Senin için özeldi galiba. Olsun. UTC'deki Avukat Hanım dediği gibi "Geçmişe takılı kalırsan, Bugünü iyi değerlendiremezsin" . O yüzden moral bozmak yok aynen devam :A

• Harika