Ben oylamadım şu sıralar oylamayorum
Niye. Jüri değil misin 😱
Ben oylamadım şu sıralar oylamayorum
Juri listesinde ismim yok ama öm den sahneler bana yollanıldı şu sıralar yarışmalardan biraz uzaklaştım birazNiye. Jüri değil misin 😱
Juri listesinde ismim yok ama öm den sahneler bana yollanıldı şu sıralar yarışmalardan biraz uzaklaştım biraz
Bu sahnede hakikaten Bihter konuşturmuş oyunculuğunu tüyler diken diken sahneyi daha izlemeden anladım hangisidirSaçmalama sensiz olmaz. Oylarını yollaman lazım. Bu hafta ki sahnem tam sana hitap ediyor
Bu sahnede hakikaten Bihter konuşturmuş oyunculuğunu tüyler diken diken sahneyi daha izlemeden anladım hangisidir
Şu sıralar ayarlarım çok bozuk herşeyden kaçıyorum çıkıp dışarıya bağırmak istiyorum oy kullanalım çok yok kullanırsam öbür yarışmalara da kullanmalıyım ama o kadar istek yokBeren Saat'in en iyi oyunculuğu. Bu haftayı es geçmek olmaz. Yarışmalarla barışmak için Beren en iyi sebeptir
Şu sıralar ayarlarım çok bozuk herşeyden kaçıyorum çıkıp dışarıya bağırmak istiyorum oy kullanalım çok yok kullanırsam öbür yarışmalara da kullanmalıyım ama o kadar istek yok
Bak orda haklısın işin özü modum düştü o yarışmadan ötürü aslında çok fazla umursamazdım elenmeyi daha önceden de erken elendiğim bazı yarışmalarda umursamıyordum ancak bu yarışmada moralim çok düştü.kabuğuma çekildim şu sıralar.bende hoşnut değilim moralsizliğimden ama inşallah aşabilirim..Karantinadandır o. Kafan dağılmış olur bu sahneleri izleyerek. Keşke BSB'de benim dediğim sahneleri seçseydin. O seni baya düşürdü moral olarak.
Bak orda haklısın işin özü modum düştü o yarışmadan ötürü aslında çok fazla umursamazdım elenmeyi daha önceden de erken elendiğim bazı yarışmalarda umursamıyordum ancak bu yarışmada moralim çok düştü.kabuğuma çekildim şu sıralar.bende hoşnut değilim moralsizliğimden ama inşallah aşabilirim..
Oy kullanma konusunda hala kararsızım ama kullanmaya çalışacağım 😊
Sırf elendim diye kırgın değilim kimseye düşük puan oylanabilir ama youtubede 110 mn tık almış şarkıya şarkın çok kötü dedi bazıları.hani dese bana hitap etmiyor anlardım sonuçta herkesin müzik kulağı başka ama paylaşılan şarkıların içinde sırf en yeni düet benim paylaştığım şarkı diye elendiğimi düşünüyorum.o açıdan sen haklı çıktın aslında.bana değiştir dedin ama ben forumun düşük oylamalarını unutmuştumKarantinada ki güzel kafa dağıtmaydı o yarışma bizim için. Jüri olarak kal ki yine kafan dağılsın. Ciddiye alma. Seni eleyenlerden intikam alalım
Sırf elendim diye kırgın değilim kimseye düşük puan oylanabilir ama youtubede 110 mn tık almış şarkıya şarkın çok kötü dedi bazıları.hani dese bana hitap etmiyor anlardım sonuçta herkesin müzik kulağı başka ama paylaşılan şarkıların içinde sırf en yeni düet benim paylaştığım şarkı diye elendiğimi düşünüyorum.o açıdan sen haklı çıktın aslında.bsna değiştir dedin ama ben forumun düşük oylamalarını unutmuştum
Unutmadım
Ustaları elediniz sende vardın o kulisteSen ne alaka
Sen zaten oy verirsin
Ustaları elediniz sende vardın o kuliste
Senin olsun yine şampiyonluk ben zaten buna eğlenmelik katılmıştım bir arkdsıma bakıp çıkmak gibi3 puan iyidir işte. Normalde 1 puanlık sahne ama seni kıramadım
Senin olsun yine şampiyonluk ben zaten buna eğlenmelik katılmıştım bir arkdsıma bakıp çıkmak gibi