eTV Hepsi Benim 2. Hafta. Oylama Başladı!

Aşkı arayan bir aşk hikayesi... Bizleri aşka, aşkın gücüne inandıran, sevdiğin insan için neleri göze alabileceğini gösteren hikayenin baş kahramanlarının bu etkileyici sahnesine siz değerli jüriden ve canım arkadaşlarımdan harika puanlar bekliyorum :bhr:

Dakika 2.25'ten başlayıp sonuna kadar izlersiniz.

@Bully @MasacRE- @mrt-06 @xBUGRAx @denizz19 @Yiğitt @sokak sanati @phoebebuffay @batuhankaralar @Çiğdem @Aserat @vadikızı @The_Erinch @DarkLegenD @Felon @Ahmed @Maskeli Fedai @mesmeso61 @eskici @alperuz @yigit_00 @Özgür @xemrexxx @S.G.A.T.

Aşkı arayan bir aşk hikayesi... Bizleri aşka, aşkın gücüne inandıran, sevdiğin insan için neleri göze alabileceğini gösteren hikayenin baş kahramanlarının bu etkileyici sahnesine siz değerli jüriden ve canım arkadaşlarımdan harika puanlar bekliyorum:bhr:

@Bully @MasacRE- @mrt-06 @xBUGRAx @denizz19 @Yiğitt @sokak sanati @phoebebuffay @batuhankaralar @Çiğdem @Aserat @vadikızı @The_Erinch @DarkLegenD @Felon @Ahmed @Maskeli Fedai @mesmeso61 @eskici @alperuz @yigit_00 @Özgür @xemrexxx @S.G.A.T.
Müstehcen sahnelerde oynamak kolay bir iş değil. İkisi de çok iyi oynamıştı bu sahnede. Sahnenin zorluğunu da göz önünde bulundurursak haftanın en iddialı sahnelerinden biri bence.

Aşkı arayan bir aşk hikayesi... Bizleri aşka, aşkın gücüne inandıran, sevdiğin insan için neleri göze alabileceğini gösteren hikayenin baş kahramanlarının bu etkileyici sahnesine siz değerli jüriden ve canım arkadaşlarımdan harika puanlar bekliyorum:bhr:

Güzel sahne :A

Müstehcen sahnelerde oynamak kolay bir iş değil. İkisi de çok iyi oynamıştı bu sahnede. Sahnenin zorluğunu da göz önünde bulundurursak haftanın en iddialı sahnelerinden biri bence.

Bu sahnenin tek şansı bu hafta çok kötü seçimlerin fazlalığı :A :A :A @sokak sanati @eskici

Peki o zaman Ezel'i yorumladığın gibi niye Vadi'yi yorumlamadın :A

Bu yarışmada Vadi sahnesi paylaşılıyor, ne hikmetse senin de diziyi izlediğin ortaya çıkıyor bir anda :A
Aslında izleme zamanı çok doğru bir zamandı belkide o ruh halı izlettirdi çünkü o zamanları anca vadi paklardı @sokak sanati:A :A :A @Maskeli Fedai