eTV Hepsi Benim 2. Hafta. Oylama Başladı!

Evet benim de aklımda bir tek İskender kaldı zaten hemen de filmini yaptılar karakterin. :A Kendileri bile dediklerine inanamıyorlardı zaten. Ersoy, İskender, Muro ve 1-2 daha karakter dışında hiç bir karakteri oturtamadılar. :A
Uzun bir iş olmanın sonucunda boş sezonlar ortaya çıktı oyüzden ilk 97 sezonun kusursuzluğu hiçbir dizide yok bırak boş sezonu boş bölüm hatta boş sahne olmuyordu oyüzden ilk 97 sezonla hiçbir dizi bence eş değer değil ben Kemal Sunal filmlerine benzetiyorum :A :A :A @Maskeli Fedai @eskici

@sokak sanati gibi ilk izleyenlerede daha izlenmeyi olanak sağlıyor hem çok uzun değil hemde içinde sıkılacak unsurlar yok hiç bozulmamış bir şey :A

Uzun bir iş olmanın sonucunda boş sezonlar ortaya çıktı oyüzden ilk 97 sezonun kusursuzluğu hiçbir dizide yok bırak boş sezonu boş bölüm hatta boş sahne olmuyordu oyüzden ilk 97 sezonla hiçbir dizi bence eş değer değil ben Kemal Sunal filmlerine benzetiyorum :A :A :A @Maskeli Fedai @eskici

@sokak sanati gibi ilk izleyenlerede daha izlenmeyi olanak sağlıyor hem çok uzun değil hemde içinde sıkılacak unsurlar yok hiç bozulmamış bir şey :A
Katılıyorum başlı başına bir efsaneydi Kurtlar Vadisi :A

• Harika
Reactions: Çiğdem
Yapar manyak @Maskeli Fedai :A :A :A @Bully @xemrexxx

Laz Ziyayı nasıl buldun :A :A :A
maxresdefault.jpg
Kurtlukta düşeni yemek, kanundur...

Sahneler harika :D Bu format sayesinde her hafta mümkün olan en iyi sahneleri izliyoruz. :Z Bunun şarkı versiyonu da mı yapsak yazın? :A

Peki o zaman Ezel'i yorumladığın gibi niye Vadi'yi yorumlamadın :A

Bu yarışmada Vadi sahnesi paylaşılıyor, ne hikmetse senin de diziyi izlediğin ortaya çıkıyor bir anda :A

Önce Vadi'yine bitirdim sonra Ezel'i. Ezel'i bitirmek üzereyken yorumladım. Vadi'yi izlerken forumda değildim sayenizde:A