Çakır bu Tuncay'a abi çekiyordu hatta Pusu'da Memati'den bile azar yiyen bir karaktere dönüştürüldü Pusu her karakteri rezil edip bıraktı, Polat da dahil buna
Unutulmaz ikili. Bir oruç sahnesi var şunların hatırladıkça gülüyorum. Abidin, orucunu hurmayla açan Tuncay'a hurma ağzındayken " hurmada böcek varsa da çıkaramazsın di mi abi günah " diyor.
Uzun bir iş olmanın sonucunda boş sezonlar ortaya çıktı oyüzden ilk 97 sezonun kusursuzluğu hiçbir dizide yok bırak boş sezonu boş bölüm hatta boş sahne olmuyordu oyüzden ilk 97 sezonla hiçbir dizi bence eş değer değil ben Kemal Sunal filmlerine benzetiyorum @Maskeli Fedai @eskiciEvet benim de aklımda bir tek İskender kaldı zaten hemen de filmini yaptılar karakterin. Kendileri bile dediklerine inanamıyorlardı zaten. Ersoy, İskender, Muro ve 1-2 daha karakter dışında hiç bir karakteri oturtamadılar.
Daha oylamadım akşam gelmeden bakarım sahnelereİyi puan verdin mi
İşin ne baksna şimdi .ssDaha oylamadım akşam gelmeden bakarım sahnelere
Akşam yemeği tantanası başlıcak size bir ayar verecezİşin ne baksna şimdi .ss
Katılıyorum başlı başına bir efsaneydi Kurtlar VadisiUzun bir iş olmanın sonucunda boş sezonlar ortaya çıktı oyüzden ilk 97 sezonun kusursuzluğu hiçbir dizide yok bırak boş sezonu boş bölüm hatta boş sahne olmuyordu oyüzden ilk 97 sezonla hiçbir dizi bence eş değer değil ben Kemal Sunal filmlerine benzetiyorum @Maskeli Fedai @eskici
@sokak sanati gibi ilk izleyenlerede daha izlenmeyi olanak sağlıyor hem çok uzun değil hemde içinde sıkılacak unsurlar yok hiç bozulmamış bir şey
Zıkkım ye .ssAkşam yemeği tantanası başlıcak size bir ayar verecez
Bu bir rüya mı 😱 @Bully
Dalga geçiyor bence. Sonuçlarda açığa çıkacaktır bu durum.Dalga geçiyorum forumda yokken Vadi'nin 97 bölümünü izledim. En sevdiğim dizi. @Maskeli Fedai 'ye sürpriz yapmak için saklıyordum @Bully
Kurtlukta düşeni yemek, kanundur...
Dalga geçiyor bence. Sonuçlarda açığa çıkacaktır bu durum.
Peki o zaman Ezel'i yorumladığın gibi niye Vadi'yi yorumlamadınBirde seni ikna etmeye hiç uğraşamam @Maskeli Fedai @Çiğdem 'in sınavından geçtim. Hatta @eskici 'nin sınavındanda
Peki o zaman Ezel'i yorumladığın gibi niye Vadi'yi yorumlamadın
Bu yarışmada Vadi sahnesi paylaşılıyor, ne hikmetse senin de diziyi izlediğin ortaya çıkıyor bir anda
Peki o zaman Ezel'i yorumladığın gibi niye Vadi'yi yorumlamadın
Bu yarışmada Vadi sahnesi paylaşılıyor, ne hikmetse senin de diziyi izlediğin ortaya çıkıyor bir anda
Bu anca @Çiğdem ve @eskici'yi kandırır Beni aslaÖnce Vadi'yine bitirdim sonra Ezel'i. Ezel'i bitirmek üzereyken yorumladım. Vadi'yi izlerken forumda değildim sayenizde
İlginç.Önce Vadi'yine bitirdim sonra Ezel'i. Ezel'i bitirmek üzereyken yorumladım. Vadi'yi izlerken forumda değildim sayenizde