Kanal D Hekimoğlu - Dizi Yorumları

1. BÖLÜM

Uzun süre sonra Kanal D'den dizi izliyorum galiba, öncelikle diziyi çok beğendim. Görüntüler çok güzeldi, komedisi ve dramıyla eğlenceli bir iş olmuş. Oyuncu kadrosu zaten efsane, en başta Ebru Özkan'ı izlemeyi çok özlemişim. Çok da yakışmış. Timuçin Esen'e yorum yapmıyorum, zaten döktürmüş. Bu karakterde onun yerine başkasını düşünemiyorum. Okan Yalabık ilk bölüm kendini fazla gösteremedi ama onu da izlemeyi özlemişiz.

Olay yeri ekibi de çok başarılı. Özellikle Aytaç Şaşmaz'ı çok beğendim, çok yakışmış. Kaan Yıldırım ilk dakikalar biraz itici görünse de sonradan açıldı diyebilirim, zamanla severiz herhalde. Damla Colbay da yakışmış, sevdim onu da.

Salı günü izleyecek işim yoktu, artık salı akşamları Kanal D'deyiz o halde.
@Forumdash

Ben görüntü kalitesindeki o yeşilimsi filtreyi sevemedim malasef. Snırım kanaldnin her dizisinde var bu filtre
azizede de öyle

Kaan yıldırım malasef. Zamanla alişilan bi tip
kadından sıkılmiştim gecen seneden beridir bana da çok iyi geldi. Seneye ramazanda da bol bol verilicek iş

İlkine göre çok daha iyi bir bölümdü. Ateş'in aşı karşıtı anneye verdiği cevap ve basketbol sahasındaki sahneleri bölümün yıldızlarıydı. Umarım Sefirin Kızı gibi sağlam bir yükseliş yaşar.

Reactions: Forumdash
Bana da uzun bölüm gibi geldi ve biraz sıkıldım gibi
İddia ve dna sahneleri daha mikemmeldi

Reactions: Aserat
@Yiğitt nerdeyse koltugu bırakıyordu be
@Aserat var seyirci olarak @Silinmiş Üye lion zaten timuçin hayrani
O kural çiğnenmek içindir değilmiydi bacım

Bu arada resmi hesabımı bilemedim de ab kitlesinden bi eleman yakaladım hem de ünlüsünden
@Yiğitt
https://twitter.com/x/status/1209556546461536256
@Yiğitt @Aserat İşte birde @Silinmiş Üye onlarıda geçmiş durumda

Doktor dizilerine doktorlar dizisi sayesinde büyük bir fobim var beni soğuttular bu temalı dizilerden

Evet bayılırım kendisine.
O değil daha ilk bölümü seyredemedim, yarın nasil gidecek merak ediyorum eğer yükselirse internetten bir ilk bölüme bakarım. ?

Hangi anlamda geçtim Çiğdem? ??
Zevksizlik hatta kütük @MasacRE den bile daha beterini görücemi sanmıyordum

Evet bayılırım kendisine.
O değil daha ilk bölümü seyredemedim, yarın nasil gidecek merak ediyorum eğer yükselirse internetten bir ilk bölüme bakarım. ?

Hangi anlamda geçtim Çiğdem? ??
Kaç bekliyosun bakmak için?

Ateş'e üzüldüm ya tam iddiayı kazandı derken paraları kaptırdı.
Tam 2 saat sürdü ama hareketli bir akış olduğu için pek hissetmedim şahsen.
Yoo 1 hafta milletin derdini dinlemicek. Her durumda karli

Neden devam etmıyorsun neden

Reactions: blacklion
Ben House izlerken son senesiydi hiçbir bölümü hatırlamıyorum desem yeridir
zaten yaşlandık dizi bireli 6 7 yıl oldu

Orjinalinde bile adamı soymdılar sen öyle mi hayal ettin bide

Reactions: blacklion