Ne zaman vazgeccen şu huyundan
Ne zaman vazgeccen şu huyundan
Ben şu an ilk bölüme başladım, geceye yorumum gelecek. Seveceğin bir iş bence Çiko, ilk bölüme şans ver derim. @ForumdashBaşlamam 😱 😱 😱 @Yiğitt
Ama şu ecünnülü kızı at bakalım neymiş sopa yiyorsa diziye sempatim oluşabilir
Bekliyoreeee @Çiğdem gördüğün gibi swyircimiz her dakka artıyoreeeBen şu an ilk bölüme başladım, geceye yorumum gelecek. Seveceğin bir iş bence Çiko, ilk bölüme şans ver derim. @Forumdash
Ben görüntü kalitesindeki o yeşilimsi filtreyi sevemedim malasef. Snırım kanaldnin her dizisinde var bu filtre azizede de öyle1. BÖLÜM
Uzun süre sonra Kanal D'den dizi izliyorum galiba, öncelikle diziyi çok beğendim. Görüntüler çok güzeldi, komedisi ve dramıyla eğlenceli bir iş olmuş. Oyuncu kadrosu zaten efsane, en başta Ebru Özkan'ı izlemeyi çok özlemişim. Çok da yakışmış. Timuçin Esen'e yorum yapmıyorum, zaten döktürmüş. Bu karakterde onun yerine başkasını düşünemiyorum. Okan Yalabık ilk bölüm kendini fazla gösteremedi ama onu da izlemeyi özlemişiz.
Olay yeri ekibi de çok başarılı. Özellikle Aytaç Şaşmaz'ı çok beğendim, çok yakışmış. Kaan Yıldırım ilk dakikalar biraz itici görünse de sonradan açıldı diyebilirim, zamanla severiz herhalde. Damla Colbay da yakışmış, sevdim onu da.
Salı günü izleyecek işim yoktu, artık salı akşamları Kanal D'deyiz o halde. @Forumdash
Ben şu an ilk bölüme başladım, geceye yorumum gelecek. Seveceğin bir iş bence Çiko, ilk bölüme şans ver derim. @Forumdash
Seyirciye bak ayoll kanal sahibi Yemek salonun patronunun yemekleri yapıp kendisi yemesi gibi birşey bu sonrada bakın yemekler tükeniyor diye sevinmesiBekliyoreeee @Çiğdem gördüğün gibi swyircimiz her dakka artıyoreee
Huylar vazgeçmemek için değilmi abicimNe zaman vazgeccen şu huyundan
O kural çiğnenmek içindir değilmiydi bacımHuylar vazgeçmemek için değilmi abicim
@Yiğitt nerdeyse koltugu bırakıyordu be @Aserat var seyirci olarak @Silinmiş Üye lion zaten timuçin hayraniSeyirciye bak ayoll kanal sahibi Yemek salonun patronunun yemekleri yapıp kendisi yemesi gibi birşey bu sonrada bakın yemekler tükeniyor diye sevinmesi
Bana da uzun bölüm gibi geldi ve biraz sıkıldım gibi İddia ve dna sahneleri daha mikemmeldiİlkine göre çok daha iyi bir bölümdü. Ateş'in aşı karşıtı anneye verdiği cevap ve basketbol sahasındaki sahneleri bölümün yıldızlarıydı. Umarım Sefirin Kızı gibi sağlam bir yükseliş yaşar.
@Yiğitt nerdeyse koltugu bırakıyordu be @Aserat var seyirci olarak @Silinmiş Üye lion zaten timuçin hayrani
@Yiğitt @Aserat İşte birde @Silinmiş Üye onlarıda geçmiş durumdaO kural çiğnenmek içindir değilmiydi bacım
Bu arada resmi hesabımı bilemedim de ab kitlesinden bi eleman yakaladım hem de ünlüsünden @Yiğitt
Ateş'e üzüldüm ya tam iddiayı kazandı derken paraları kaptırdı. Tam 2 saat sürdü ama hareketli bir akış olduğu için pek hissetmedim şahsen.Bana da uzun bölüm gibi geldi ve biraz sıkıldım gibi İddia ve dna sahneleri daha mikemmeldi
Zevksizlik hatta kütük @MasacRE den bile daha beterini görücemi sanmıyordumEvet bayılırım kendisine. O değil daha ilk bölümü seyredemedim, yarın nasil gidecek merak ediyorum eğer yükselirse internetten bir ilk bölüme bakarım. ?
Hangi anlamda geçtim Çiğdem? ??
Kaç bekliyosun bakmak için?Evet bayılırım kendisine. O değil daha ilk bölümü seyredemedim, yarın nasil gidecek merak ediyorum eğer yükselirse internetten bir ilk bölüme bakarım. ?
Hangi anlamda geçtim Çiğdem? ??
Yoo 1 hafta milletin derdini dinlemicek. Her durumda karliAteş'e üzüldüm ya tam iddiayı kazandı derken paraları kaptırdı. Tam 2 saat sürdü ama hareketli bir akış olduğu için pek hissetmedim şahsen.
Not aldım bunuÖnemli olan yükselmesi, diziden beklentim yoktu çünkü biliyorsun. 0.01 bile yükselse tamamdır benim icin.
Onca olumsuz yorumuna ragmen 0.01 bile izlicem diyorsan sanki bakmişin izlenimi aldımYarin hatta yükselirse sok gözüme gözüme de bölüme yorumun ne senin, house olabilmiş mi Timuçin?
Neden devam etmıyorsun nedenİlk bölümünü izledim. Birebir aynısıydı orjinaliyle ufak birkaç ayrıntı dışında. O yüzden nasıl 40 dklık dizi 120 dk olmuş pek anlayamadım. Banu Kiremitçi uyarlamış diziyi, kadın Bizim Hikaye ve Kızım'ı yazmıştı yanlış hatırlamıyorsam. Önceki dizileri hakkında çok bilgim yok. Kızım'ı bilmiyorum ama Bizim Hikaye'yi de güzel uyarlamıştı. Bu dizide değiştirilebilecek çok önemli bir şey olmadığı için birebir almışlar nerdeyse ama dediğim gibi 40 dklık dizi nasıl 120 dk olmuş anlayamadım...
Teknik kısmı, görüntü rengini vs. sevdim dizi izletiyor da kendisini. House'da değişik vakalar olduğu için ve ilginç olaylar olduğu için senaryo anlamında izleyiciyi çekmesi sevindirdi. Oyuncular arasında Damla Colbay ve Kaan Yıldırım'ın tutukluğu çok gözüme battı onun dışında Okan Yalabık ve Ebru Özkan bence çok iyi olmuş bu hikayeye. Timuçin Esen açıkçası çok gözüme batıyordu, çünkü ben House izlerken zaten yardımcı karakterler umrumda değildi beni diziye bağlayan House'tu, bu dizide de bence fena olmamış ama çok daha iyi bir isim olabilirdi. Halit Ergenç benziyor diye yapımcı onunla görüşmüştü ama karaktere illa benzesin benzemesin mesele o değil, Erdal Beşikçioğlu'da çok iyi olurdu mesela örnek veriyorum. Karakterin bir coolluğu vardı, Timuçin Esen sadece onu çok iyi yansıtamamış ama genel olarak fena değildi. Arada Müslüm'e yönelik göndermeler vardı. Sevemedim... Sondaki Candan Erçtetin şarkısı çok alakasız olmuş diziyle ve sahnelerle.
Müziği bu arada tanıtımda çok beğenmemiştim ama dizide havaya sokuyor. İzlenir bu iş. ? Ama devam etmeyeceğim tabi ki sadece uyarlama ile ilgili bir fikrim olsun diye baktım.İzleyecek olsam House'u bitiririm,ilk sezonunda bırakmıştım çünkü.
@Forumdash
Ben House izlerken son senesiydi hiçbir bölümü hatırlamıyorum desem yeridir zaten yaşlandık dizi bireli 6 7 yıl olduÇok uzun ve benzer hikayelerden sıkıldım. Hastane formatlı işlerden de... İzlemem gereken çok fazla film, yabancı dizi var bir de onlar sırada bekliyor ki 40 dklık versiyonu varken neden 120 dklığını izleyeyim. Gerçekten 40 dklik dizi sence nasıl 120 dk olabilmiş. ? Bölümleri de birleştirmemişler cünkü şaşırdım. ?
Aytaç Şaşmaz'a aşık oldum bu arada. Keşke icine bir şey giymese de sadece beyaz önlükle oldugu bir bolum çekilse. ??