Aksiyon adamı timuçinEleştirmem için gönderildi diye düşünmüştüm ben aslında
Aksiyon adamlarını ne rollere sokmussunuz
Aksiyon adamı timuçinEleştirmem için gönderildi diye düşünmüştüm ben aslında
Aksiyon adamlarını ne rollere sokmussunuz
Diğer adam Eşkiyadakı adam değilmiAksiyon adamı timuçinhırsız polise arada bakardım ama orda bile kavga ettiğini hatırlamıyom
Eşkiya? Şener şenli mi?Diğer adam Eşkiyadakı adam değilmi
Aldatılan adamEşkiya? Şener şenli mi?
Anlamadım. Altılan eşkiya neAldatılan adamNe hale getirmişsiniz adamı
Videoda aldatılan adamı oynayan oyuncu eşkiyada oynuyordu bombacı enderdi ne hale getirmişsiniz diyorum bizim adamıAnlamadım. Altılan eşkiya ne
Heee sizden önce Yalan Dunya dizisinde aktör rolundeydiVideoda aldatılan adamı oynayan oyuncu eşkiyada oynuyordu bombacı enderdi ne hale getirmişsiniz diyorum bizim adamı
Bu diziyi ve kurbağa gözlü kızı izlemenden rahatsızım abicimHeee sizden önce Yalan Dunya dizisinde aktör rolundeydiasıl siz bombacı yaparak ne hale aokmuşunuz
Bu dizi ekranlarda yayınlanan en iyi iki diziden birisiBu diziyi ve kurbağa gözlü kızı izlemenden rahatsızım abicim
Düşmanımın düşmanı dostumdur buda doktor dizisiymişya en çok izlenen doktor dizisi bu olsunBu dizi ekranlarda yayınlanan en iyi iki diziden birisidiğerini söylememe gerek yok
Amin dicem de Osmanı bile düşürdün
Engin gelirse 20 çıkar dahada ordan inmez o gidince bileAmin dicem de Osmanı bile düşürdün
O sakalın uzaması 4-5 ayı bulur. Takma sakal sırıtırEngin gelirse 20 çıkar dahada ordan inmez o gidince bile
Totali bence gayet iyi sizin doktoru geçmek üzere zaten işşiz adam da sadece totelleri değerlendiriyor haftalık ordan bakıyorumda güzel oluyorO sakalın uzaması 4-5 ayı bulur. Takma sakal sırıtır4-5 aya dizi iyice çökrtrtde ab olan dizi atvde totl oldu
Ben mucize izlemiyorum ben Züleyhayı izliyorumTotali bence gayet iyi sizin doktoru geçmek üzere zaten işşiz adam da sadece totelleri değerlendiriyor haftalık ordan bakıyorumda güzel oluyor
Haftalık burdan bakıyorumBen mucize izlemiyorum ben Züleyhayı izliyorumHünkar ve Demir'ciğim hepsine bin basar
İşşiz adam kim
Haftaya başliği 4 efsne var ypar. Hekimoğlunu da eklerHaftalık burdan bakıyorum
Zürafayı tutuyorum bu yıl zaten
Kaçla baslamıstıkı oHaftaya başliği 4 efsne var ypar. Hekimoğlunu da ekler
10 Barajı olucanı sanmıyorum okadar izlenmez herhalde5-6ab de 2.olmuştu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?