Sen de mi izledin. 😱 Kuzgun'dan beri ilk ortak dizimiz oldu o zaman.
Sen de mi izledin. 😱 Kuzgun'dan beri ilk ortak dizimiz oldu o zaman.
eklendi bile@MasacRE @xemrexxx bir ara zibidi diyip hayran olduklarımının listesini sayıyorlardı osmanda eklenir diye@Harunnn60 @serhatt
Ecünnülerden rahat yokkı hele Yamaç babası gibi bu sezonİki dizide erkek kaynıyo
İzledin mi
Aranızın bozulmasına sevindim
Aaa yok bee @Forumdash ın sakalına tükürmek için koydum onu ama benide ortak ediceksiniz nerdeyse 😱 😱 😱 @serhattSen de mi izledin. 😱 Kuzgun'dan beri ilk ortak dizimiz oldu o zaman.
İzlemiyorum malesef bir doktor dizisi yeter
Aaa yok bee @Forumdash ın sakalına tükürmek için koydum onu ama benide ortak ediceksiniz nerdeyse 😱 😱 😱 @serhatt
Kıııızzzzıııım begenmedin mi sen?Aaa yok bee @Forumdash ın sakalına tükürmek için koydum onu ama benide ortak ediceksiniz nerdeyse 😱 😱 😱 @serhatt
Ben senin sakalına tükürmek için paylaştım ama yarabbi şükürKıııızzzzıııım begenmedin mi sen?
İzledin sandımBen senin sakalına tükürmek için paylaştım ama yarabbi şükür
Aaa ne bileyim öyle anlıcanı ayollİzledin sandım
@Harunnn60 gibi tehditle izletcemAaa ne bileyim öyle anlıcanı ayollBir baktım diziye ortak etmişsiniz beni zor kutardım canımı
O attım sahneyi izlemiştim yetti zate bana o malzemeyle dii bitene kadar eleştirebilirim@Harunnn60 gibi tehditle izletcemo 10 dakkacık videoyu bile izlemiyorsun2x hızlandırma yapsan 5 dakka olcak. 5 dakka içinde 2 dakkasını pofflayarak izleyip 30 saniye atlasan 2 kere 4 dakkanı ayırmadın benim için. Valla gidicem kapanıcam odalara bıktım yıldım....
O sahneyi ne izliyon bee üüüffO attım sahneyi izlemiştim yetti zate bana o malzemeyle dii bitene kadar eleştirebilirim
Yarın bakarımO sahneyi ne izliyon bee üüüff
Al bunu izle
Bence diziye şans ver. Senin zevkine uygun olmasa gökten inmiş gibi karşina cıkmazdıYarın bakarımHiç bu diziyi izlemedim halde youtubede o sahne önerildi bana sanırım youtubem bana gönderdi onu işime yarıcak sahneyi
Eleştirmem için gönderildi diye düşünmüştüm ben aslındaBence diziye şans ver. Senin zevkine uygun olmasa gökten inmiş gibi karşina cıkmazdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?