Uyarlama dizilerde aşk düşmanısın tamam ama karakterleri hareketlendirmek için illa bir noktada aşk katılıyor yani o konuları geçmelerini unut bence.O yüzden aşk konusunu hızlı geçip diğer hikayelere girerlerse daha fazla ekmek var orada.
Uyarlama dizilerde aşk düşmanısın tamam ama karakterleri hareketlendirmek için illa bir noktada aşk katılıyor yani o konuları geçmelerini unut bence.O yüzden aşk konusunu hızlı geçip diğer hikayelere girerlerse daha fazla ekmek var orada.
Ben de pek istemiyorum umarım çok fazla olup bıktırmazlar Ateş İpek atışması dışında bir şey istemiyorum benUyarlama dizilerde aşk düşmanısın tamam ama karakterleri hareketlendirmek için illa bir noktada aşk katılıyor yani o konuları geçmelerini unut bence.
Bir kere Ateş-İpek atışmalardan öteye geçmeli. Atışmaları güzel ama aşıkken de atışabilirler ve senaryonun hareketlenmesi adına iyi olur yoksa sürekli aynı eksende dönüp durulmasın.Ben de pek istemiyorum umarım çok fazla olup bıktırmazlar Ateş İpek atışması dışında bir şey istemiyorum ben
Ya aşk ileride istedikleri kadar var zaten. Ben kafalarından uydurmalarına sinir oluyorum.Uyarlama dizilerde aşk düşmanısın tamam ama karakterleri hareketlendirmek için illa bir noktada aşk katılıyor yani o konuları geçmelerini unut bence.
O da olabilir tabiki aşırıya kaçılmadığı sürece bir şey demem çok.Bir kere Ateş-İpek atışmalardan öteye geçmeli. Atışmaları güzel ama aşıkken de atışabilirler ve senaryonun hareketlenmesi adına iyi olur yoksa sürekli aynı eksende dönüp durulmasın.
Tabii orijinalini izleyen biri olarak daha iyi bilirsin ama izleyen başkalarından gördüğüm yorumlarda orijinalde de Zeynep ve Emre var deniliyordu nesi uyduruluyor ki mesela?Ya aşk ileride istedikleri kadar var zaten. Ben kafalarından uydurmalarına sinir oluyorum.
Normalde bu bölümdeki olay tek gecelik bir şey oluyor. Sonraki sezonda ikili arasında bir şey yaşanıyor ama ciddi olmuyor. 3. sezonun sonunda işler ciddiye biniyor.Tabii orijinalini izleyen biri olarak daha iyi bilirsin ama izleyen başkalarından gördüğüm yorumlarda orijinalde de Zeynep ve Emre var deniliyordu nesi uyduruluyor ki mesela?
Bizde 3. sezon olmayacağı için anlayışla karşılamak lazım.Normalde bu bölümdeki olay tek gecelik bir şey oluyor. Sonraki sezonda ikili arasında bir şey yaşanıyor ama ciddi olmuyor. 3. sezonun sonunda işler ciddiye biniyor.
O zaman gitsinler en iyi vakaları yapsınlar bari kaç bölümdür Selin izliyoruzBizde 3. sezon olmayacağı için anlayışla karşılamak lazım.
Özet TSI ile 9 da bitiyor bir de başlar başlamaz 15 dakika reklam ile 21.15te başlıyordu. Şükürler olsun ki reytinglerden olsa gerek en azından başlar başlamaz reklam girmiyor. Avrupa nasıl bilmiyorum.Özeti çok uzattılar 😡 bizde saat daha 7 değil ama çoktan hava karardığı için yinede çok geç oluyor.
Tr'de 9'da başlaması çok geç. Zaten diziler reklamlar ile 3-4 saat sürüyor, bari erken başlasınlar
Bu bölüm Chase ve House arasındaki bağı güçlendirmişti. Bizde de öyle olacaktır. Hikaye bakımından biraz duygusal. Total izleyiciyi çekebilir dizi.24. Bölüm Fragmanı
Avrupa daha beter. Artık ATV ve TRT 1 harici (TR ile aynı anda yayın var) diğer Avrupa yayınlarına bakmıyorum çünkü sizden 2 saat sonra bitirmekteler ve iki de bir salam sucuk reklamıÖzet TSI ile 9 da bitiyor bir de başlar başlamaz 15 dakika reklam ile 21.15te başlıyordu. Şükürler olsun ki reytinglerden olsa gerek en azından başlar başlamaz reklam girmiyor. Avrupa nasıl bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?