Spoiler olarak yaz. Çünkü dizde öğrenmek istemediğim bir şey değil zaten aşırı bir şey varsa burada olmayabilirAnlatayım mı orijinalinde ne olduğunu?
Spoiler olarak yaz. Çünkü dizde öğrenmek istemediğim bir şey değil zaten aşırı bir şey varsa burada olmayabilirAnlatayım mı orijinalinde ne olduğunu?
Stacy (Selin), hastanede işe başladıktan sonra kocası ile araları bozulmaya başlıyor. Bir zaman sonra tekrardan House (Ateş)'dan hoşlanmaya başlıyor. Wilson (Orhan) bunu anlıyor ve bu işi iyi düşünün diyor onlara. House ve Stacy flört ederken bir kaç kez de yatıyorlar ama House bundan pişman oluyor. Stacy'de bunu anlayınca istifasını verip kocası ile başka bir şehre taşınıyor. Bunlarda toplasan 5-6 bölümde oluyor. Ama bizde ciddi manada yavaş gidiyor hikaye. Daha işlenmesi gereken bir sürü konu var.Spoiler olarak yaz. Çünkü dizde öğrenmek istemediğim bir şey değil zaten aşırı bir şey varsa burada olmayabilir
O konular burada işlenmeyebilir belkiStacy (Selin), hastanede işe başladıktan sonra kocası ile araları bozulmaya başlıyor. Bir zaman sonra tekrardan House (Ateş)'dan hoşlanmaya başlıyor. Wilson (Orhan) bunu anlıyor ve bu işi iyi düşünün diyor onlara. House ve Stacy flört ederken bir kaç kez de yatıyorlar ama House bundan pişman oluyor. Stacy'de bunu anlayınca istifasını verip kocası ile başka bir şehre taşınıyor. Bunlarda toplasan 5-6 bölümde oluyor. Ama bizde ciddi manada yavaş gidiyor hikaye. Daha işlenmesi gereken bir sürü konu var.
Ben izlemiyorum canım.
Yorumlarda görünce izlediğini düşündüm. Ben etiketlediğim için izle bu bölümü. .ssBen izlemiyorum canım.
Selin tek başına yetmiyor kocası da tekrar çıktı meydana. Belçim Bilgin sözde 5 bölüm kalacaktı neyinden memnun kalıp uzattılarsa.Fragmanda heyecan etmeni yok umarım bölüm biraz hareketli olur yoksa düşüyor
Yorumlarda görünce izlediğini düşündüm. Ben etiketlediğim için izle bu bölümü. .ss
Bence de bakBen izlemiyorum canım.
Fragmana denk gelmiştim ekleyeyim dedim sadece. Aslında yazın tekrarları yayınlandığında baktım. Seni mi kıracam izlerim.Yorumlarda görünce izlediğini düşündüm. Ben etiketlediğim için izle bu bölümü. .ss
Bakacam.Bence de bak
Aha toplantı bölümünü koymuşlar buraya. Çok güzel. Selin iki haftaya yolcu. Bir sonraki hikaye ne olacak çok merak ediyorum.
Aşksın sen.Fragmana denk gelmiştim ekleyeyim dedim sadece. Aslında yazın tekrarları yayınlandığında baktım. Seni mi kıracam izlerim.
Bakacam.
İzlemediğim halde sizler için seyirci topluyorum.Bence de bak
Böyle devam et Hatta sen de bakİzlemediğim halde sizler için seyirci topluyorum.
Şu sıralar mümkün değil.Böyle devam et Hatta sen de bak
Peki Nasıl olsa bir ara mümkün olursunŞu sıralar mümkün değil.
Yaza kadar olacak gibi durmuyor.Peki Nasıl olsa bir ara mümkün olursun
Neyse artık kanal harcadıktan sonra bakarsınYaza kadar olacak gibi durmuyor.
Olabilir. .ssNeyse artık kanal harcadıktan sonra bakarsın