Ön izleme geldi ilk defa böyle biraz önem göstersinler sosyal medyaya
Tabi artık tuzları kuru birbirlerine laf atıyorlar. MA kendini kurtardı da burayı napacaz?Menajerimi Ara ve Hekimoğlu kardeşliği. Neyse ki artık rakip değil sadece kardeşler.
@Gerekli24 @mesmeso61 @Dosi
Normalde bu sadece bir gecelik ilişki olması gerekiyor ama bakalım bizimkiler ne kadar uzatacak?23. Bölüm Fragmanı
Benim aslında çok yüzüm gülmedi Total 3 üstü istiyordum bu kanal zora geldi mi gönderir
Eskiden 20 tane proje alan Kanal D gönderirdi evet ama şimdi yükselerek işini kolaylaştırmış oldu yıl sonuna kadar garanti devam eder.Benim aslında çok yüzüm gülmedi Total 3 üstü istiyordum bu kanal zora geldi mi gönderir
Sanmıyorum bu oranlarla yıl sonu kesin değil 3 üstü olsa rahatlayacağımEskiden 20 tane proje alan Kanal D gönderirdi evet ama şimdi yükselerek işini kolaylaştırmış oldu yıl sonuna kadar garanti devam eder.
Bunlar Selin ve Emre olayını bir bölümlük yapmayacaklar sanırım. İlla güzel giden senaryo ile kumar oynayacaklar.
Zeynep ve Emre olmasın. Orijinal dizi gibi 8 sezon sürmeyeceği için artık bu tarz gönül işlerine de yelken açılabilir bence.Bunlar Selin ve Emre olayını bir bölümlük yapmayacaklar sanırım. İlla güzel giden senaryo ile kumar oynayacaklar.
O yüzden aşk konusunu hızlı geçip diğer hikayelere girerlerse daha fazla ekmek var orada.Zeynep ve Emre olmasın. Orijinal dizi gibi 8 sezon sürmeyeceği için artık bu tarz gönül işlerine de yelken açılabilir bence.