Bu bölüm son bölümlerden farklı olarak daha neşeliydi tek sevmediğim yani Zeynep ile hastanın sahneleri çok vardı bölümü izleyen anlar dediğimi. Neyse olacak o kadar bir yerlerde sürenin uzaması gerekiyor
İnşallah poker bölümü ile birleştirmediler.21. BÖLÜM 2. FRAGMAN
Takım elbiseli Aytaç 🔥21. BÖLÜM 2. FRAGMAN
Menajerimi Ara fanları gün değişimi istedi oldu, Hekimoğlu fanları da yurt içine erişim ve daha çok PR istiyordu oldu salı dizileri için işler yoluna giriyor.
Sonunda bölüm biter bitmez Türkiye erişimli bir şekilde atmışlar YouTube'a. Gözlerim yaşardı
Boş ver onuMenajerimi Ara fanları gün değişimi istedi oldu, Hekimoğlu fanları da yurt içine erişim ve daha çok PR istiyordu oldu salı dizileri için işler yoluna giriyor.
Gelecek hafta TV'den izlemeye devam edeyim o zaman.Gerçi Alev Alev de aklımı çekmiyor değil ama yeni diziye başlamak istemiyorum Masumlar da artık pek sarmıyor.
Belki Masumlar'ı izleyebilirim diye de düşünmüyor değilim çünkü nispeten kısa süresi ve eğlenceli sahneleri nedeniyle Hekimoğlu'nu internetten takip etmesi daha kolay.Bırak o Alev Alevi esas
Boş ver onuEsas alev burada
Kırmızı Oda senin dram ihtiyacını yeterince karşılıyor zatenBelki Masumlar'ı izleyebilirim diye de düşünmüyor değilim çünkü nispeten kısa süresi ve eğlenceli sahneleri nedeniyle Hekimoğlu'nu internetten takip etmesi daha kolay.Ama şu an Hekimoğlu'na daha çok meylediyorum.
Söylemiştim ama Ezgi Mola ve Merve Dizdar o kadar iyi oynuyor ki Safiye ve Gülben'in hikayesinin kalanını da izlemek istiyorum.Kırmızı Oda senin dram ihtiyacını yeterince karşılıyor zatenAyrıca sen Masumlar konusunda bir kaç olumsuz şey söylememiş mıydın?
Onun sahnelerine internetten bakarsın o dizinin haksız rekabeti yüzünden iki güzel dizi düştü. Biri gün değiştirmek zorunda kaldı bunu unutmaSöylemiştim ama Ezgi Mola ve Merve Dizdar o kadar iyi oynuyor ki Safiye ve Gülben'in hikayesinin kalanını da izlemek istiyorum.Neyse gelecek haftaya daha çok var düşünürüm artık.
Böyle gaz vermeye devam et iyi gidiyorsun.Onun sahnelerine internetten bakarsın o dizinin haksız rekabeti yüzünden iki güzel dizi düştü. Biri gün değiştirmek zorunda kaldı bunu unutma
Gaza geliyor musun bilmiyorum ama umarım geliyorsundurBöyle gaz vermeye devam et iyi gidiyorsun.
Bizim hikayemiz çok yavaş ilerliyor. Normalde çoktan Ateş ve Selin yakınlaşmış olmalıydı.
Orijinalini bilmiyorum öyle bir şey mi var?Bizim hikayemiz çok yavaş ilerliyor. Normalde çoktan Ateş ve Selin yakınlaşmış olmalıydı.
Anlatayım mı orijinalinde ne olduğunu?Orijinalini bilmiyorum öyle bir şey mi var?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?