Selinin rolünü Özge Özpirinçci müthiş oynardı.Valla harika oynamış Cansu Dere, Hande Erçel, Ebru Şahin gibilerine izletmek lazım.Selin ruhsuzuna rağmen bölümün tamamı çok iyiydi reytinginin düşmemesine sevindim.
Selinin rolünü Özge Özpirinçci müthiş oynardı.Valla harika oynamış Cansu Dere, Hande Erçel, Ebru Şahin gibilerine izletmek lazım.Selin ruhsuzuna rağmen bölümün tamamı çok iyiydi reytinginin düşmemesine sevindim.
Yan rolü kabul etmezdi.Selinin rolünü Özge Özpirinçci müthiş oynardı.
Evet o aklıma geldi ama konuk. Keşke gelseydi.Yan rolü kabul etmezdi.
İkinci sezona yeni yetiştim spoiler yemek istemiyorum ya19. BÖLÜM FRAGMANI - 2
Sonunda bol bol Ateş-İpek sahnesi geliyor.
@Dosi @Gerekli24 @mesmeso61 @Bully @Yiğitt
İkinci sezon ilk bölümler bana biraz farklı geldi ama en son bölüm ilk sezon havasıydıİkinci sezona yeni yetiştim spoiler yemek istemiyorum ya
Sonunda AtPek aşkı başlayacak gibi.İkinci sezon ilk bölümler bana biraz farklı geldi ama en son bölüm ilk sezon havasıydı
Hoşgeldin aramıza
Beter ol.İkinci sezona yeni yetiştim spoiler yemek istemiyorum ya
Orijinalde olmayan kişiler ve ilişkiler yazılmış. İki saati doldurmaları gerektiği için susuyorum.19. BÖLÜM FRAGMANI - 2
Sonunda bol bol Ateş-İpek sahnesi geliyor.
@Dosi @Gerekli24 @mesmeso61 @Bully @Yiğitt
Demek ki her yerde oluyor sadece Menajerimi Ara'da değil.Orijinalde olmayan kişiler ve ilişkiler yazılmış. İki saati doldurmaları gerektiği için susuyorum.
Ama buraya yakışıyor. Çünkü hikayelerin bir altyapısı var. Diğer tarafta bir sürü hikaye varken kolaya kaçıyorlar.Demek ki her yerde oluyor sadece Menajerimi Ara'da değil.
Aşk sevmem ama bol bol AtPek yazabilirler benim için sorun yokDemek ki her yerde oluyor sadece Menajerimi Ara'da değil.
Mesela orijinalde Cudy ve House buradaki gibi birbirlerinden alenen hoşlanmıyor. Samimi arkadaş gibi takılıyorlar ama bizim çiftimiz yakışıyor.Aşk sevmem ama bol bol AtPek yazabilirler benim için sorun yok
Hamile kadını bizimkiler eklemiş diziye. Mesela Muzo'da ekleme bir karakter ama hiç sırıtmıyor. Belçim Bilgin'in de zaten iki üç bölüm daha rolü kaldı.Bu bölümdende çok keyif aldım.
İpek ağırlıklı bir bölüm oldu ve sevdim.
Galiba ilk kez yanlış teşhis sonucu bir hastaya zarar verildi. Elinin kesilmesine üzüldüm. Anne rolündeki kadının oyunculuğu vasattı. Küçük kardeş ve abisi bari ikiside esmer veya tersi olsaydı. Hamile sevgilinin karnı da abartılı yapılmıştı
Baya bi eleştirdim sankiama bölüm çok iyiydi.
Muzo'nun sahneleride güzeldi.
Belçim Bilgin sahneleri biraz gereksiz geliyor bana.
Muzo gerçekten çok yakışmış diziye. Ateş ile iyi ikililer ve keyif zevkini yüksek tutmaktalar😊Hamile kadını bizimkiler eklemiş diziye. Mesela Muzo'da ekleme bir karakter ama hiç sırıtmıyor. Belçim Bilgin'in de zaten iki üç bölüm daha rolü kaldı.
Onu fanları dışında seven var mı zatenBu bölümdende çok keyif aldım.
İpek ağırlıklı bir bölüm oldu ve sevdim.
Galiba ilk kez yanlış teşhis sonucu bir hastaya zarar verildi. Elinin kesilmesine üzüldüm. Anne rolündeki kadının oyunculuğu vasattı. Küçük kardeş ve abisi bari ikiside esmer veya tersi olsaydı. Hamile sevgilinin karnı da abartılı yapılmıştı
Baya bi eleştirdim sankiama bölüm çok iyiydi.
Muzo'nun sahneleride güzeldi.
Belçim Bilgin sahneleri biraz gereksiz geliyor bana.
Beğendim. Yine güzel bir bölüm olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?