Neyseki burda aynı fikirdeyiz. Burda harika, diğerinde diss yedinAĞLA, Hazal Kaya'ya verdim...
Neyseki burda aynı fikirdeyiz. Burda harika, diğerinde diss yedinAĞLA, Hazal Kaya'ya verdim...
Neyse ki...Neyseki burda aynı fikirdeyiz. Burda harika, diğerinde diss yedin
maksatta o zaten ya, artık eli bol olacam diss konusundaNeyse ki...Ama o dissler çok hoş karşılanmıyor ona göre Zeyyy.
İyi de orda olay sadece intikam değil ki. Aslı ile Beren arasında güzellik açısından çok fark yok bana göre.maksatta o zaten ya, artık eli bol olacam diss konusundasen o dissi saçma intikam sebebinden dolayı yedin. Yoksa ben başka kimseye diss atmiyorum farklı oylama oluyor diye
Lafı çevirip değistirme. Sebebinin intikam olduğunu dillendirip durdun. Diğer gruptaki yorumumu oku, senin en sonki yorumunun hemen üstüİyi de orda olay sadece intikam değil ki. Aslı ile Beren arasında güzellik açısından çok fark yok bana göre.
Yahu sence gerçekten de sadece intikam için mi yaptım bunu.Lafı çevirip değistirme. Sebebinin intikam olduğunu dillendirip durdun. Diğer gruptaki yorumumu oku, senin en sonki yorumunun hemen üstü
Aslı Enver güzel kız hoş kız amma velakin Demet Evgar'ı elemesi beni kötü etkiledi...Burada o yüzden kendisine vermedim.Beren Saat de güzel kız yani Hatırla Sevgili'den beri bilirim kendisini. Burada ikili arasında yakındım, en büyük etken Aslı'nın Demet'i elemesi oldu.
Hâla lafı çeviriyorsunYahu sence gerçekten de sadece intikam için mi yaptım bunu.Öyle bir algı oluştuysa yanlış oluştu demektir, ortada sanatsal bir kıyas varsa muhakkak sanatsal bir bakış açısı da vardır. Sonuçta benden bahsediyoruz yani, ne kadar objektif olduğumu sorgulamaya gerek yoktur sanırım.
Aynı mesajda Beren Saat'i de övmüşüm eskilerden bilirim demişim.Hâla lafı çeviriyorsun@MasacRE bak, inkar ediyor ama yukardaki alıntıda 2 yerde belirtmiş maksatını
ismal abi görselini canlandır gözünde ve fark oluşmadan senin oyun elenmesine etken olursa ?Aynı mesajda Beren Saat'i de övmüşüm eskilerden bilirim demişim.İkisi arasında fark yok demişim ve Beren'i seçtiğimi belirtmişim.Tek sebep intikam değil yani.
öyle birşey olursa Menese iyi davranmayacam2 şekilde ceza şekli uygulayacağım
ÖYLE OLSUN...ismal abi görselini canlandır gözünde ve fark oluşmadan senin oyun elenmesine etken olursa ?
Burada çok beğendim oylamanıHazal Kaya
Nihayet iki gruptada beni mutlu eden biri daha çıktıTabi ki Hazal Kaya
ikimizde online iken halederiz. Ayarlarım, oyunu değiştirirsinSerenay'a tıkladım yanlışlıkla ama asıl tıklamam gereken Hazal Kaya olmalıydı neyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?