Hayat Yolunda Final Yapıyor!

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,189
Puanı
1,060
thumbnail_1418647718.jpg

Kanal D'nin sevilen dizisi Hayat Yolunda'dan kötü haber geldi!

Yapımcılığını D Productions'ın, yönetmenliğini ise Feride Kaytan'ın üstlendiği; başrollerini Nur Fettahoğlu, Engin Öztürk, İlker İnanoğlu, İpek Karapınar, Yıldıray Şahinler, Sinem Öztürk, Burak Yamantürk ve Ceyda Tepeliler'in paylaştığı Hayat Yolunda'nın 13.bölümde yapacağı öğrenildi.

Hayat Yolunda, yeni bölümüyle Çarşamba 20.00'de Kanal D'de!

Son düzenleme:
Geçmiş olsun. Ama bence iyi bile dayanıldı. Urfalıyam Ezelden'den daha iyi büyütüldü.

Neyse yapımda emeği geçen herkesin eline sağlık. Doktor dizileri tutmayacak galiba artık.:)

aaa kurt seyitten sonra buda gitti kızzz @Nisa 😱😱😱

kanal d yeni yıla kalmadan şeref meselesi gibi diğer dizileride bitirip
yeni yıla sadece kurlar vadisi arka sokaklar ve küçük ağayı brakıcak sanırım zaten ocakta 2 yeni dizileri var poyraz karayel ve pananın yeni dizisi 🙂🙂🙂

aaa kurt seyitten sonra buda gitti kızzz @Nisa 😱😱😱

kanal d yeni yıla kalmadan şeref meselesi gibi diğer dizileride bitirip
yeni yıla sadece kurlar vadisi arka sokaklar ve küçük ağayı brakıcak sanırım zaten ocakta 2 yeni dizileri var poyraz karayel ve pananın yeni dizisi 🙂🙂🙂
Sağlık olsun canım, üzüldüm ama uamrım güzel bir final ile ekrana veda ederler :)

Bence fena bir dizi değildi, ama biteceği belliydi. Büyük ihtimalle yeni yılın gelmesi beklenildi, ki Kanal D gibi bir kanalda 11-12 bölüm oynamak bile büyük başarı oldu son zamanlarda. Beklenen bir şey olduğunu tekrar söyleyip konuyu kapatayım.

Bu arada geçmiş olsun size de @Bully ve @Nisa...

Çok kötü oldu bu 😕
gerçekten yazık oldu , diyecek bişey bulamıyorum kanal d diğer dizilere nazaran yine bu dizinin arkasında durdu ama olmadı.Gerçekten ben devam eder diyordum iyi kötü ama olmadı :(

@Bully @Nisa @yatutasa

İptal olma tehlikesi de var son bir kaç bölüm yayınlanmayabilir..

Bence fena bir dizi değildi, ama biteceği belliydi. Büyük ihtimalle yeni yılın gelmesi beklenildi, ki Kanal D gibi bir kanalda 11-12 bölüm oynamak bile büyük başarı oldu son zamanlarda. Beklenen bir şey olduğunu tekrar söyleyip konuyu kapatayım.

Bu arada geçmiş olsun size de @Bully ve @Nisa...
bende izliyorum diziyi...

bir zamanlar taşı toprağı altın olan kanal d'nin düştüğü duruma bak :)))) şimdilerde dizileri öğüten bir çöp makinasına dönüştü :A

Forum İstatistikleri

Konular
176,591
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy